En resa med en kryssningsfärjan Norröna är som en flytande semester

Så snart bilen är parkerad på däck och du checkat in din hytt, kan du börja fylla lungorna med frisk havsluft och slappna av. M/S Norröna erbjuder något för både kropp och själ.

 

Det finns metervis med däckutrymme från vilket den magnifika Atlanten kan avnjutas med otrolig utsikt över horisonten med vågor, hav och himmel. M/S Norröna seglar från Hirtshals, upp längs de norska fjällen och vidare ut mot Shetlandsöarna av på vägen till upp Färöarna och Island.

 

Är vädret klar om kvällen kan du se alla Nordatlantens tända oljeplattformar och alla stjärnorna i den oändliga himlen. Under dagen kan du upptäcka fåglarna som du kanske inte normalt ser på land, delfiner eller kanske ha ni så tur att det ropas ut från kontrollbron att valar kan skådas runt Norröna. Du kan också ta en drink och umgås i Sky Baren eller bara koppla av i en solstol. Och möjligen också prova våra stora badtunnor.

 

Tiden inomhus kan du använda precis som det passar ditt humör och din plånbok. Om kroppen vårdas du kan med fördel handla i vår Tax Free butik på däck 5, som har ett bra urval av parfymer, smink, smycken, leksaker och även färöiska varumärken. Du kan besöka gymmet och ta ett dopp i den lilla poolen, som är öppen under sommaren.

 

När det är dags för att äta finns det också möjlighet att välja vad som passar dig. Om du bara är sugen en god smörgås kan du hämta det i The Diner, där du också kan äta ”Dagens rätt”. Är du sugen på att prova olika rätter bör du prova det stora urvalet på den populära buffén i restaurang Norröna Buffet. Vill ni ha levande ljus på bordet och en lite bättre måltid rekommenderas resturangen Simmer Dim.

 

Är det tonåringar med vet vi att tiden kan kännas lång. Därför har vi inrettet ett rum för unga. Här ungdomarna umgås i saccosäckar och spela Playstation och vara med andra i samma ålder. Vi har också ett FIFA fotbollsbana på däck 8.

 

Finns det små barn med i sällskapet kan de minsta passagerarna också ha roligt ombord. Lekplatsen i cafeterian, med klätterborg, rutschkana, klätternät och boxningssäckar är det alltid fart i och som regel tar det inte lång tid innan de jämnåriga har funnit varandra. Äter ni i cafeterian kan hålla ögonen på barnen samtidigt. Under sommarsäsongen kan de bada i poolen eller kanske gå till en barnfilm i den lilla biografen.

 

Vi reserverar oss för stängda faciliteter utanför högsäsong, beroende på väderlek och antal resenärer. 

 

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Avresa
  Tórshavn. 22. okt 21:00
  Ankomst
  Seyðisfjørð. 23. okt 15:00
  Avresa
  Seyðisfjørð. 24. okt 20:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar