+45 9655 8500

Segla med Norröna till Färöarna och Island

MS Norröna tar dig över Nordatlanten till Färöarna och Island. Från däcket på MS Norröna kan du njuta av utsikten över horisonten, havet, vågorna och himlen.
Resan ger dig möjlighet att observera fågellivet från däck och kanske får du se en val eller två. Inomhus har Norröna mycket att erbjuda sina gäster både när det gäller matutbud och aktiviteter.

 

En gastronomisk upplevelse väntar alla passagerare ombord på Norröna. Välj mellan ett brett utbud av lätta måltider eller dagens rätter på The Diner eller njut av det breda utbudet på Norröna Buffet. Om du föredrar en avslappnad atmosfär kan du njuta av en god måltid och trevlig service i Simmer Dim gourmetrestaurang. Efter middagen kan man njuta av en cocktail i Naust till låtarna från vår trubadur som spelar live musik varje kväll.

 

Besök vår välsorterade tax free-butik på däck fem. Här hittar du ett stort urval av tullfria kvalitetsprodukter. Förutom ett stort urval av parfymer, smink, smycken, leksaker och godis finns det också ett bra urval av souvenirer, stickade kläder både såväl färöiska som internationella märkesvaror.

 

Det finns en fotbollsplan utomhus för barn samt ett ungdomsrum där barnen har möjlighet att spela Playstation. Mindre barn kan också ha roligt ombord. Lekplatsen i The Diner med klättringsborg, rutschkana, klättringsnät är alltid tillgängligt och det brukar inte ta lång tid innan barnen har hittat varandra och blivit vänner. Du själv kan se film i vår biograf som visar de senaste filmerna. Ombord finns det ett gym, en pool och bastu. Om du vill bli bortskämd med lite wellness rekommenderar vi att du kopplar av och njuter av havsutsikten från vårt utomhusspa.

 

Observera att poolen, bastun och utomhusspa är stängt under vinterseglingen.

 

 

 

 

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Nästa ankomst och avresa

Avresa
Hirtshals . 15. dec 15:00
Ankomst
Tórshavn . 17. dec 10:00
Avresa
Tórshavn . 17. dec 14:00

Med förbehåll för fel och korrigeringar