+45 9655 8500

Delad hytt och couchette

 • Kojhytt

  Min. personer
  1
  Max. personer
  1

  Kojhytterna, som är delade hytter, är ett alternativ till större familjer, mindre grupper, kanske till flera par som reser tillsammans, eller till den som reser ensam på en mindre budget.

   

  Kojhytterna är utrustade med 6 eller 9 bäddar. Det finns tillgång till delad toalett (könsuppdelade) och dusch i korridoren. 

   

  För dig som reser ensam 

  Du kan beställa en kojhyttplats och dela kojhytten med andra resenärer. Om du väljer det här alternativet inkluderar ditt pris följande:

   

  I 2018: En plats i en delad kojhytt och lunch (”Dagens Rätt”) i The Diner alla dagar ombord. 

  I 2019: En plats i en delad kojhytt och frukost i The Diner alla dagar ombord. 

   

  Du har möjlighet att hyra sängkläder. Gör du detta före din avresa, är priset billigare än vid beställning ombord. Du har också möjlighet att hyra en bagagebox ombord. Boxarna hyrs ut i två olika storlekar. Den större boxen är 88 cm (D), 60 cm (H) och 40 cm (B) och den mindre är 78 cm (D), 40 cm (H) och 30 cm (B). Bagage boxarna är placerade i vagn 2 och vagn 7.  Att hyra den minsta bagageboxen kostar 10 DKK och den stora 20 DKK. Priset betalas varje gång boxen öppnas. Det är inte möjligt att boka en speciell kojhytt. 

   

  För er som reser 2-6 personer 

  Ni kan välja att boka en egen kojhytt. Detta är möjligt när ni reser minst två,och max sex personer tillsammans. Om ni väljer det här alternativet betalar ni för sex stycken liggplatser oavsett hur många som reser tillsammans. 

   

  Om ni väljer detta alternativ har ni möjlighet att hyra sängkläder. Gör ni detta innan avresan är priset billigare än vid beställning ombord. Ni har också möjlighet att hyra en bagagebox ombord. Boxarna hyrs ut i två olika storlekar. Den större boxen är 88 cm (D), 60 cm (H) och 40 cm (B) och den mindre är 78 cm (D), 40 cm (H) och 30 cm (B). Bagageboxarna är placerade på däck 2 och däck 7. Att hyra den minsta bagageboxen kostar 10 DKK och den stora 20 DKK. Priset betalas varje gång boxen öppnas. 

   

  Du kan även förboka måltider ombord och spara mellan 10-20 %, se mer här

   

  Tillköpsmöjligheter

  Sängkläder kan bokas tillsammans med resan för 70 DKK och omfattar hyrning av täcke, kudde (med örngott), lakan och handduk. Du bäddar själv din våningssäng under resan. 

   

  Bagageboxarna kan endast bokas ombord och finns i två olika storlekar. Den större boxen är 88 cm (D), 60 cm (H) och 40 cm (B) och den mindre är 78 cm (D), 40 cm (H) och 30 cm (B). Bagage boxarna är placerade på däck 2 och däck 7. Att hyra den minsta bagageboxen kostar 10 DKK och den stora 20 DKK. Priset betalas varje gång boxen öppnas. 

   

  Se en översikt över kojhytterna genom att klicka på länken nedan:

   

   

   

   

   

   

   

   

  • Kojhytt
   KojhyttKojhytt (cou)

  Inventering

  • Bädd i 4-bäddars delad hytt utan fönster

   Min. personer
   1
   Max. personer
   1

   Om du reser ensam kan du resa i en delad hytt. Delade hytter är uppdelade efter kön, dvs. att du reser tillammans med andra passagerare av samma kön.

   I hytten finns sängkläder och handdukar, ett klädskåp till medtagna kläder, byxpress och eluttag med 240 volt. Hytten har egen toalett och dusch, med bl.a. hårtork och eluttag till t.ex. rakapparat. Dessutom finns det en TV.

   • Bädd i 4-bäddars delad hytt utan fönster
    Bädd i 4-bäddars delad hytt utan fönsterBädd i 4-bäddars delad hytt utan fönster (msh/fsh)

   Inventering

   • Sängkläder
   • Sänglampa
   • Handdukar
   • Garderob
   • TV
   • Toalett / badrum

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Ankomst
  Seyðisfjørð. 18. sep 09:00
  Avresa
  Seyðisfjørð. 19. sep 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 20. sep 15:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar