Pakkeresor til Nordatlantiske resemål sedan 1982

Receptionen ombord på MS Norröna

Personalen hjälper dig gärna med det du önskar

Du hittar receptionen ombord på däck 5. Receptionen är bemannad dygnet runt i perioden från april till oktober och våra receptionister står redo att hjälpa dig med frågor och information.

 

Bank

I receptionen kan du växla valuta till Island och Färöarna:

Vi tar emot sedlar i DKK, NOK, SEK, ISK, USD, GBP och Euro. Du kan växla till DKK, ISK och Euro.

Det tillkommer en avgift på 30:- DKK.

 

Öppningstiderna är:

Måndag        16:00-18:00

Tisdag          09:00-10:00

Onsdag         Stängt

Torsdag         08:00-13:00

Fredag          12:00-18:00

Lördag          17:00-20:00

Söndag         12:00-18:00

 

Tax Free återbetalning

Sker hos personalen i receptionen.

För hantering av tax free från Tax Free Worldwide och Euroefund tas en administrativ avgift på 10:- DKK. Vi gör er uppmärksamma på att tax free-sedlarna ska vara tullstämplade i det land man har handlat i, för att pengarna ska kunna utbetalas ombord. Utbetalning sker alltid endast i DKK. Vi tar emot tax free sedlar från Global Blue, Global Refund, Tax Free Worldwide och Euroefund.

 

Kiosk- och apoteksvaror

Receptionen erbjuder ett mindre, begränsat utbud av kiosk- och apoteksvaror.

 

Kort till campingplatser

I receptionen kan du köpa kort till campingplatser (under perioden juni-augusti)

 

Uthyrning av sängkläder och bagageboxar

Övernattar du i ett couchette-rum har du möjlighet att hyra sängkläder och en bagagebox i receptionen.

 

Karta

I receptionen har du möjlighet att köpa en karta över din resedestination.*

 

Uppgradering av hytt

Vill du veta om möjligheterna att uppgradera din hytt kan du höra med dem i receptionen. Finns det en ledig plats sker uppgraderingen och betalningen i receptionen.

 

 

Beställa Mini Bar

Har du en hytt med fönster är det möjligt att få tillgång till en Mini Bar i hytten. Vi rekommenderar dig att förbeställa Mini Bar till rabatterat pris före din avresa med Smyril Line på telefon +45 96 55 85 00 eller på booking@smyrilline.dk

 

Internet

Vi rekommenderar att du läser mer här innan avresa. Internet är förknippad med satellit- och är långsammare än på land. Det är inte möjligt att strömma eksempel Netflix och andra eller Youtube, men det fungerar att läsa text och visa bilder. Internettet fungerar i stugorna. Receptionen säljer WiFi. Du kan köpa en voucher i receptionen - eller köpa den själv ombord på Internettet.

 

Bussutflykter på Färöarna

Har du ännu inte förbeställt utflykter på Färöarna innan avresa, erbjuder receptionen också våra egna bussutflykter till Färöarnas historiska Kirkjubøur och den idylliska byn Gjógv. För att vara säker på att få plats, rekommenderar vi dig att förbeställa utflykt/utflykter hos Smyril Line på telefon +45 96 55 85 00 eller på booking@smyrilline.dk före din avresa.

 

*Med reservation för att det kan vara utsålt 

Receptionen bemannad dygnet runt från april till oktober och du hittar och på 5:e däck där våra vänliga receptionister står redo att välkomna er ombord och hjälpa er under resans gång vid ev. frågor och med information.


I receptionen erbjuds det ett litet utbud av kiosk- och apoteksvaror, campingkort och kartor* över Island och Färöarna. Det är också möjligt att köpa bussutflykter på Färöarna till historiska Kirkjubøur och den idylliska byn Gjógv. Dessa utflykter ka du läsa mer om här.

 

I receptionen kan passagerare med utvändig hytt boka Mini Bar för 249 DKK och finns det lediga hytter är det också möjligt att köpa till uppgradering av hytt.


 
Vår bank sköts också av receptionen och här är det möjligt att växla valuta samt att få återbetalt Tax Free inköp.

 

Bankens öppettider är:

Måndag 15:00-20:00
Tisdag Stängt
Onsdag Stängt
Torsdag 10:30-15:00 
Fredag 10:30-20:00
Lördag 16:00-20:00
Söndag 10:30-20:00

  

Tax Free återbetalning


Vi tar emot Tax Free-sedlar från Global Blue, Global Refund, Tax Free Worldwide och Eurorefund. För hantering av Tax Free från Tax Free Worldwide och Eurorefund tar vi en expeditionsavgift på 10 DKK/.
Notera att Tax Free-sedlar ska vara tullstämplade i det land där man köpt varan för att pengar ska kunna utbetalas ombord. Utbetalningar sker alltid i danska kronor.


 
 Växling av valuta


Vi tar emot pengasedlar i DKK, NOK, SEK, ISK, USD, GBP och Euro. De kan växlas till DKK, ISK och Euro. Växelavgiften är 30 DKK.
 
*Vi tar förbehåll för utsålt.