Semesterhus i olika storlekar och standarder

När ni väljer fritidshus som boende för er semester på Färöarna får ni de bästa möjligheterna för att samlas och ha privata samt avslappnade ramar för er vistelse. Fritidshusen är privatägda och därför också individuellt inredda så ni får en autentisk upplevelse. Ni kan spendera dagarna precis som ni vill. Kanske vill ni bara ta det lugnt, gå prommenader i naturen eller besöka Tórshavn. Ni kan alltid landa tillbaka i huset, fyllda med frisk luft och nya intryck. I fritidshuset har ni möjlighet för att njuta av gemensam matlagning och avkoppling efter dagens upplevelser.

Vi har sammanställt din paketresa med färjeresa ombord på Norröna och övernattning i ett fritidshus. Slutstädning görs efter er avresa. Under högsäsong erbjuder vi 10 dagars resa med 7 nätter i fritidshus på Färöarna och i mitten säsongen erbjuds 2 veckors resa med 10 nätter i ett fritidshus.

Priserna är baserade på den billigaste lägenheten som är lägenhet 107 i Tórshavn som kan hyras via Greengate Incoming. Välj mellan fritidshus eller fritidslägenheter inne i, eller strax utanför Tórshavn. Vid förfrågan föreslår vi att ni valt ut 3-5 alternativ till fritidshus. Se alternativ och välj boende på visittorshavn.fo/smyrilline och greengate.fo/smyrilline. Hytter ombord på färjan kan man se här

De angivna priserna är vägledande och beror på ert val av ledig stuga, antalet resande, typen av hytt ni väljer och storleken på er bil ni tar med er. Ni kan beställa resan hos våra resekonsulter som alla har besökt Färöarna många gånger på telefon +45 96 558 500. Ni kan också skicka ett mail till booking@smyrilline.dk. Vid anmälan ber vi er att vara behjälpliga genom att upplysa vart ni har sett de önskade stugorna. 

OBS: Praktiskt angående semesterboendet: Alla stugorna är privatägda, inredda individuellt och utrustade med vardagsrum, sovrum, matplats och kök. Köket har kylskåp och utrustning till antalet bokade personer. Priserna är inkl. avresestädning och sängkläder, som dock är obligatorisk. 

Period Längd Priser från
Sommar
06.06-08.08.2020
11 dagars resa lör.-tis.
(7 nätters vistelse)
6000 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och utan fönster
6000 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och fönster
DKK p/p
Höst
26.09-17.10.2020
15 dagars resa lör.-lör.
(10 nätters vistelse)
7160 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och utan fönster
7160 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och fönster
DKK p/p
Visa mer Translate_ProductPrice_Toggle_Hide
 • Priset inkluderar
  • Pris per person när 2 personer reser tillsammans
  • Färjeresa Hirtshals-Färöarna-Hirtshals
  • Hytt utan fönster
  • Egen personbil med
  • Frukost på färjan
  • Övernattning i fritidsbostad inkl. sängkläder, värme, elektricitet och städning vid avresa
 • Tilläggsmöjligheter
  • Förbeställ maten tillsammans med din resa och spara pengar. Se priser här.
  • Minibar (endast i hytter med fönster): 129 DKK för minibar med alkohol och 89 DKK för minibar utan alkohol per resa vid förbeställning.​
Boka din resa

Smyril Line erbjuder attraktiva betalningsvillkor: 25% av resans pris betalas vid betalning. De resterande 75% av resans pris betalas 32 dagar innan avresa. Ta del av våra attraktiva betalningsvillkor och boka din önskade hytt och avresedatum i god tid.

 

Mer information

Ö-hopp

Detta paket ger dig möjlighet att uppleva flera olika öar.


Hotellsemester i Tórshavn 

Här bor du på ett av våra hotell i centrum av huvudstaden Tórshavn.
Vi har två hotell:

Hotel Hafnia:
Hotellet ligger i den gamla stadsdelen som är fylld med historia. Från hotellets takterass är det en unik panoramautsikt över hela staden och havet
Läs mer här: hafnia.fo 

Hotel Brandan:
Hotellet har ett centralt läge mitt i Tórshavn med enbart några få minuters gång från stadens centrum.
Läs mer här: hotelbrandan.com


Färöarna i semesterhus

Semesterhuspaketet inkluderar övernattning i privatägda semesterhus. Värme, elektricitet, sängkläder och städning är inkluderat. 
 

Specifika behov

Om du har specifika behov ombeds du informera oss vid beställning.
 

Vänligen observera

Vi kan inte garantera att de specifika önskemålen såsom hytt eller paketresa kommer att vara ledigt vid beställning. Vi kommer såklart göra vårat yttersta för att erbjuda dig ett passande alternativ. Priset på paketresan kommer naturligtvis justeras efter ändringarna. 

 • Tórshavn

  Tórshavn

  Med bara omkring 20 000 invånare är Torshavn inte bara en av världens minsta huvudstäder utan även en av de mest charmerande med en spännande blandning av gammalt och nytt. Upptäck staden till fots och se gamla, skyddade byggnader och artitektritade hus sida vid sida. Vi rekommenderar särskilt en promenad på halvön Tinganes där regeringen håller till och Reyn, som är den gamla idylliska stadsdelen. Färöarnas konstmuseum och Nordens Hus är också väl värda ett besök. Dessutom bjuder Torshavn på spännande shoppingmöjlighteer. Lokala designer hittar man t.ex. hos Østrøm och hos Guðrun & Guðrun. Det nordiska köket kan intas på flera spännande och inbjudande restauranger i den lilla huvudstaden

  Tips: Summartónar – konserter i hela landet varav flera är gratis

 • Nólsoy

  Nólsoy

  Nólsoy är ön för dig som vill uppleva både natur och landsbyatmosfär på en och samma gång. Här finns fina möjligheter för strövtåg i naturen t.ex. längs den gamla vandringsleden över berget Eggjarklettur ut till fyrtornet Borðan. Turen tar totalt fyra timmar. Det finns flera kaféer i Nólsoys enda samhälle som heter det samma som ön. 

 • Kirkjubøur

  Kirkjubøur

  Det historiska samhället Kirkjubøur ligger 10 minuters bilresa från Torshavn. Kirkjubøur var tidigare biskopssäte och därför Färöarnas andliga och kulturella centrum. Olavkyrkan (1200-talet), Magnuskatedralen (1300-talet) och Kungsgården där Paturssonfamiljen nu bor på 17:e generationen är alla monument som vittnar om en lång historia. Varför inte gå vägen från Torshavn till Kirkjubøur längs med den gamla stigen? Turen är 7 km lång och relativt lätt att gå och utsikten är fantastisk.

 • Vestmannabergen

  Vestmannabergen

  Vestmannabergen är en av de största turistattraktionerna på Färöarna. Här kan du komma helt nära fågellivet och de storslagna omgivningarna i form av grottor och branta klippor. Vi rekommenderar en båttur till Vestmannabergen där du får möjlighet att komma nära fågellivet, imponerande grottor och fascinerande klippor. Boka din båtutflykt på excursions.fo.

 • Saksun & Tjørnuvík

  Saksun & Tjørnuvík

  Det bildsköna Saksun är ett populärt utflyktsmål som ligger i Streymoys nordvästliga delar. När det är lågvatten kan man gå den cirka 3 km långa turen ut till Atlanten. Kungsbondgården Dúvugarðar från 1600-talet är idag kafé och museum. Lite längre norrut på Streymoy ligger Tjørnuvík längst in i en bukt med utsikt över de kända stenpelarna ”Jätten” och ”Kärringen”.

  På väg till eller från Tjørnuvík rekommenderar vi ett fotostopp vid det imponerande vattenfallet Fossá.

 • Gjógv

  Gjógv

  Pittoreska Gjógv ligger på Eysturoys nordöstkust. Samhället är känt för sin landstigningsplats i öns naturliga kanal. Landstigningsplatsen var byns livsnerv ända tills vägen kom år 1960. Gjógv är det färöiska ordet för klyfta.
  Den gamla affären från 1883 håller öppet som både butik och kafé om sommaren. Dessutom har Gjáargarður en restaurang. Det finns fina vandringsmöjligheter i området. Nära Gjógv ligger också Färöarnas högsta berg, Slættaratindur. Efter vandringen upp till toppen av det 880 meter höga berget kan du vila fötterna och njuta av den storslagna utsikten.  

   

 • Mykines

  Mykines

  Mykines är öhavets västligaste ö. Vandringsturen från samhället Mykines till holmen med fyrtornet är en mycket speciell upplevelse. Njut av en fantastisk utsikt över havet västerut och andra öar på östsidan medan du står högt över ön. Platsen kallas också “fågelparadiset” på grund av det storslagna och rika fågellivet – bl.a söta lunnefåglar som bygger hålor här under sommarmånaderna. 
  För att beställa färja till Miykines och/eller betala för turen genom lunnekolonien ut till Mykineshólmur kan du besöka mykines.fo

 • Trælanípan & Gásadalur

  Trælanípan & Gásadalur

   

  Trælanípa är en av de mest fotograferade platserna på Färöarna. Från kanten av denna udde är det 142 meter lodrätt ner till havet och samtidigt kan du se sjön Sørvágsvatn – Färöarnas största insjö. Härifrån kan du också se de sydligaste delarna av Streymoy, Hestur, Koltur, Sandoy, Skúvoy och Suðuroy. På andra sidan kan du se fågelbergen Sørvágsbjørg, Mykines och Mykineshólmur. Vi rekommenderar att följa med på en guidad rundtur till Trælanípa som kan bookas på excursions.fo.
  I samhället Gásadalur ligger Färöarnas mest berömda vattenfall, Múlafossur, som störtar ner i Atlanten. Bland de karaktäristiska husen med grästak ligger Gásadalsgarður som är ett gusethouse med tillhörande kafé. Här kan du njuta av lantlig idyll och hemlagade, färöiska specialiteter

   

 • Klaksvík

  Klaksvík

  Klaksvík är Färöarnas näst största stad. Den ligger i en dal längst in i bukten mot norr som bildar hamnen. Staden är omgiven av höga berg – däribland Klakkur där du vid fint väder kan uppleva en fantastisk utsikt. Klaksvík bjuder på kultur, shopping i mysiga små butiker och charmerande kaféer. 

 • Sandur

  Sandur

  Sandur, som är ett av de äldsta samhällena på Färöarna är huvudsamhälle på Sandoy. Sandur är känt för sin stora sandstrand och sanddynerna samt den natursköna bukten Søltuvík på Sandoys västsida. Dessutom finns två muséer och ett mysigt kafé. Det finns färjeförbindelse från Gamlarætt på Streymoy till Skopun. Besök turistinformationen vid färjeläget i Skopun för fler tips på utflyktsmål på Sandoy. 

Boka utflykter genom Smyril Line 

EXCURSIONS IN THE FAROE ISLANDS erbjuder skräddarsydda utflykter till några av de mest populära platserna på Färöarna för både individer och sällskap. 

Se listan över utflykter här

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog