+45 9655 8500

Så hittar du priset för din färjebiljett till Island med stopp på Färöarna

 

På den här sidan kan du hitta det mest efterfrågade priserna på färjebiljetter för turen till Island med stopp på Färöarna. Under högsäsong har du möjlighet att stanna på Färöarna antingen på din utresa eller din hemresa 3 eller 7 dagar på din resa till Island. I mellan- och lågsäsong kan du stanna på Färöarna 7 dagar på vägen till Island på din ut- eller hemresa. 

 

När du ska beräkna det totala priset på din resa ska du vara uppmärksam på, att de angivna priserna i diagrammet nedanför omfattar priset för en väg. Det betyder att om du ska tur och retur till och från Hirtshals, ska du gångra priset med 2 för att få det totala beloppet för tur- och returresan.  

 

Priserna sätts utifrån valet av reseperiod (säsong), val av hyttyp; om du tar med ett fordon; och typen av fordon. Vill du undersöka de olika övernattningsmöjligheterna ombord innan du går vidare kan du göra det här

 

För att hitta rätt pris nedanför ska du göra följande: 

  1. Börja med att välja den blå fliken nedanför, som gäller din typ av fordon. 
  2. Välj därefter den färgade spalten som gäller den säsong (period) du vill resa. 
  3. Ange därefter den hyttyp du önskar övernatta i. De olika hyttyperna visas lodrätt. När du har hittat den önskade hyttypen går du vidare. 
  4. Ange de antal personer som ska resa tillsammans och klicka sedan på priset, som kommer att visas i ett pop up-fönster. 
  5. När du har hittat priset, måste du komma ihåg att det angivna priset endast är för utresan (vill du resa tur och retur, ska du gångra priset med 2). 
  6. Vill du därefter beställa kan du klicka på ”Beställ det online”.