Färöarna

Världens mest ofördärvade öar

18 vackra öar väntar på att bli upplevda. Färöarna en en ofördärvad skönhet med orörd natur. Njut av det nordiska köket. Bevarad arkitektur. Världens renaste luck och vatten. En spännande och unik plats full med natur och kultur när den är som bäst. 

 

Därför har Lonely Planet och National Geographic Traveler korat Färöarna till världens mest ofördärvade ö, och här kan du uppleva en värld som de flesta känner igen från filmen Sagan om Ringen. 

 

På Färöarna är du aldrig längre än 5 km från havet och har alltid utsikt till flera av de 340 fjälltopparna. Det är stora områden med ofördärvad natur och den färöiska naturen är lättillgänglig. 17 av de 18 öarna är tillgängliga och 6 av dem är förbundna med bro eller tunnel. Och det är något helt speciellt med Färöarna, för även om ni är nära den äventyrliga naturen finns det alla moderna faciliteter, fast än ni befinner er på relativt små öar mitt ute i Nordatlanten.

 

Ni kommer också uppleva de gröna klippöarna som vikingarna förälskade sig i för mer än 1000 år sedan då de slog sig ner här och byggde upp ett samhälle från grunden, och idag är det ett samhälle med gästfria människor. 

 

På vår hemsida kan du hitta vårt sortiment av kör-själv paketresor och du kan välja mellan övernattning på hotell i Torshamn, ute i naturen på pensionat eller i ett mer privat fritidshus. Ni kan också åka på ö-hopping, som kanske är det bästa sättet att uppleva Färöarna på. 

 

Våra paketreser är sammansatta som att semesterns börjar redan ombord på M/S Norröna som tar er över Nordatlanten, upp längs den norska bergsryggen vidare på nära håll förbi Shetlandsöarna, mot Torshamn på Färöarna. Ni har med er egen personbil och ni övernattar ombord i 2* personers hytt. På ön övernattar ni antingen på hotell, pensionat eller i fritidshus efter era egna önskemål.

 

Våra resekonsulenter har själva rest på Färöarna och ser fram emot att hjälpa er mer er bokning på telefon +45 9655 8500 eller skriv till booking@smyrilline.dk 

 

Smyril Line utflykter

Smyril Line utflykter

Smyril Line erbjuder varje vecka bussutflykter med dansk- och engelsktalande guider under sommarperioden. Läs mer >>

 

Att köra på Färöarna

Endast färjeresa

sml-productlist-2015-new-general

Paketresor

sml-productlist-2015-new-general

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Nästa ankomst och avresa

Avresa
Hirtshals . 25. jan 16:00
Ankomst
Tórshavn. 27. jan 08:00
Avresa
Tórshavn. 27. jan 14:00

Med förbehåll för fel och korrigeringar