+45 9655 8500

Följ med på guidad rundresa med buss

Välj mellan 2 olika avresedatum och 3 olika program

Nu ger vi dig möjligheten att uppleva de oförstörda Färöarna på en guidad rundresa med buss. Under tiden så kommer du att få åka iväg på spännande utflykter och uppleva det bästa av Färöarna under sommarperioden som kännetecknas av de ljusa och långa nätterna. Färöarna är iklädda sin grönskande sommarskrud och lunnefåglarna är på deras sommarbesök.

 

Väljer du avresan den 30:e juni så har du möjlighet att samlas inför bussresan antingen i Århus eller Aalborg. Välj resan nedanför och se hela schemat, priser och hyttmöjligheter. 

 

Väljer du avresan den 17:e juli så har du möjlighet att samlas inför bussresan i antingen Kolding, Randers eller Aalborg. Välj resan nedanför och se hela schemat, priser och hyttmöjligheter.        

 

Väljer du avresan den 11e augusti så har du möjlighet att samlas inför bussresan i Hjørring eller på egen hand ta dig direkt till hamnen i Hirthals. Välj resan nedan och se hela schemat, priset och hyttmöjligheter.

 

För samtliga tre resor är max antalet deltagare 20 vuxna. Det är möjligt att få ett schema skickat med posten genom att ta kontakt med våra reserådgivare på telefon  +45 96558500.

 

sml-productlist-2015-new-general

Nästa ankomst och avresa

Avresa
Tórshavn. 15. jul 23:30
Ankomst
Hirtshals. 17. jul 09:30
Avresa
Hirtshals. 17. jul 11:30

Med förbehåll för fel och korrigeringar