+45 9655 8500
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Couchette-erbjudande till Färöarna – spara mellan 3.580 – 3.860 DKK

Smyril Line - Couchette-erbjudande till Färöarna – spara mellan 3.580 – 3.860 DKK

Couchette-erbjudande till Färöarna – spara mellan 3.580 – 3.860 DKK

Res varje tisdag och lördag under perioden 8:e juni till 23:e augusti 2019

Upplev Färöarna för första gången eller besök familj, vänner och bekanta.

 

Med det här supererbjudandet kan du resa tillsammans som ett par eller en familj och spara  pengar. Priset för två vuxna är 399 DDK. Familjepriset för två vuxna och två barn är 499 DDK. Det som ingår i priset är segling med Norröna färjan med boende i ditt eget couchette-rum med en säng och du får ta med din personbil på resan. Rabatten är avdragen från de angivna priserna.

 

När du utnyttjar erbjudandet planerar du personligen dina dagar under vistelsen på Färöarna och du hittar all den inspiration du behöver här. Dra nytta av detta fantastiska erbjudande som gör att du kan uppleva Färöarnas orörda natur under högsommaren.

 

Avgång sker från Hirtshalshamn tisdag kl. 11:30 med ankomst i Torshavn onsdag kl. 17:30 och från hamnen i Hirtshals lördag kl. 15:30 med ankomst 22:30 i Torshavn söndagskväll.

 

Du kan välja alla avgångar från Hirtshals mellan 08/06/2019 - 23/08/2019 så länge som det finns tillgängliga avresedatum. På denna resa har du också möjlighet att köpa en måltid vid kryssningen. Du kan förbeställa detta innan er resa och spara upp till 20% jämfört med priserna ombord.


Vilkor

 • Det är inte möjligt att resa på ett ojämnt antal personer på detta erbjudande.
 • Erbjudandet går inte ner i pris, om ni avsäger er möjligtheten att medta egen bil.
 • Rabatterade produkter kan inte kombineras med andra produkter eller andra erbjudanden. 
 • Erbjudadet kan inte ändras innehållsmässigt, på rutten och tidspunkt för avresan. 
 • Erbjudandet kan inte användas med bakåtverkande kraft vid redan beställda resor. 

 

Rabatterat pris

 

2 resenärer med bil t/r

 

DKK 3.990

Spara DKK 3.580

 

 

2 vuxna och 2 barn (3-11 år) med bil t/r

 

DKK 4.990

Spara DKK 3.860

 

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

OSMCOU1

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och beställ
eller få mer info

+45 9655 8500

  Inspiration för din vistelse på Färöarna

  Tórshavn

  Med bara 20 000 invånare är Tórshavn inte bara en av världens minsta huvudstäder, utan också en av de mest charmiga. Den dynamiska staden med sin kreativa, innovativa och högutbildade befolkning är Färöarnas politiska och kulturella mittpunkt. Samtidigt är invånarna stolta över sina traditioner och kulturarv, men välkomnar även de internationella trenderna. Allt detta innebär att Tórshavn erbjuder en fascinerande mix av färösk kulturhistoria och alla faciliteter man förväntar sig att hitta i en modern huvudstad. Staden är en spännande blandning av gamalt och nytt och du ser dess kontraster när du utforskar staden. Besök Tórshavns gamla stad utanför Reyni, där var och en av de små gräsbevuxna husen ligger längs de smala gatorna. När du når ut mot Tórshavn kommer du att upptäcka att bostadsområdena blir nyare och mer moderna.

   

  Torshavn

   

  Vestmanna

  Utflykten till Vestmannabergen börjar i byn Vestmanna som är belägen på Streymoyens västkust. Under högsäsongen finns det flera dagliga avgångar till den berömda fågelskådningen och grottorna i närheten av Vestmanna, Vestmannabergen, som är en av de största turistattraktionerna på Färöarna.

   

  På seglingsturen till Vestmannabjergene seglar vi genom smala kanaler in i djupa grottor, formad av brinnande lava under miljontals år, tätt till den nära 600 meter höga vertikala bergväggen där tusentals havsfåglar odlar.
  I dessa majestätiska miljöer är du underbart förenad med naturen och du kommer att förstå varför den färöiska kulturen är så djupt rotad i respekt för naturens krafter.

   

  Vestmanna bird cliffs

   

  Gjógv

  Den mest fotograferade landsby på Färöarna högst troligt Gjógv, som ligger i den nordliga delen Eysturoy. För att komma till Gjógv ska du köra över bergspasset där Färöarnas två högsta fjäll, Slættaratindur och Gráfelli finns. I dalens botten finns det färgstarka hus omkring en vacker flod och en liten damm, där barnen leker hela sommaren. Landsbyn är mest känd för sin naturliga hamn. Gjógv betyder klyfta på färöiska, och det är just i den stora klyfta som skär sig in i landskapet, som den naturliga hamnen ligger.

   

  Gjógv

   

  De norra öarna

  Klaksvík är den centrala mittpunkt för de norra öarna: Kalsoy, Kunoy, Bordoy, Viðoy, Svínoy och Fugloy. De norra öarna präglas av höga berg i öst. Dessa öar lutar ner kusten och skär sluttningarna till låga klippor, medan norra sidan kännetecknas av robusta, majestätiska berg. Kalsoy, Svínoy och Fugloy kan endast nås med båt eller helikopter, medan det finns broar, dammar och tunnlar som ansluter till Kunoy, Bordoy och Viðoy.

   

   

  Kirkjubøur

  Staden Kirkjubøur är platsen på Färöarna där du hittar det mest anmärkningsvärda kvarlevor från det förflutna. Under medeltiden var Kirkjubøur Färöarnas andliga och kulturella centrum och en del av den katolska kyrkan i Norge. Prästadömsseminariet i Kirkjubøur var det första och enda på Färöarna fram till reformationen år 1538. Kung Sverri i Norge växte upp här och här deltog han i prästseminariet och blev ordinerade. Idag finns det cirka 80 invånare i Kirkjubøur, vilket ligger 15 minuters bilresa från Tórshavn.

   

  Kirkjubö

   

  Sandoy

  Sandoy är den femte största ön på Färöarna och tillsammans med Suðuroy utgör de den största dela av de södra öarna. Sandoy anses vara den plattaste ön med vida dalar och många små sjöar, låga berg och sandstränder. De mjukt rullande bergen gör att ön verkar grönare än de andra öarna med sina mer robusta berg.

   

  Puffin

   

  Mykines 

  Mykines är Färöarnas västligaste ö. Fågellivet är speciellt karaktäristiskt för Mykines. Detta eftersom Mykines lockar hundratals flyttfåglar som föder upp här på sommaren. Mykines är också hemmet för den enda havsulekolonien på Färöarna, som i sig gör ön vacker, men de charmiga Lunnefåglarna med sina färgglada näbbar är förmodligen öns största varv. Fåglarna är vanligtvis glada för att posera med sin näbb full av fisk. Segelturen till Mykines tar knappt en timme och är ett av de bästa sätten att se Tindhólmur på nära håll.

   

   

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Avresa
  Hirtshals . 15. dec 15:00
  Ankomst
  Tórshavn . 17. dec 10:00
  Avresa
  Tórshavn . 17. dec 14:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar