Pakkeresor til Nordatlantiske resemål sedan 1982

se - Färöarna kör själv och res billigt

Färöarna kör själv och res billigt

Spara upp till 3505 DKK

Avresor från Hirtshals: Varje lördag under perioden 26/8 – 21/10 2017

Avresor från Torshavn: Varje torsdag under perioden 31/8 – 26/10 2017

 

18 vackra öar väntar på att upptäckas. Färöarna är oförstörd skönhet och orörd natur. Nytt nordiskt kök. Välbevarad arkitektur. Världens renaste luft och klart vatten. En spännande och unik plats full av natur och kultur när den är som bäst. 

 

Ingenstans på Färöarna är du längre än 5 km från havet och överallt har du utsikt över flera av de 340 bergstopparna. Här finns stora områden av orörd natur och den färöiska naturen är lätt tillgänglig. 17 av de 18 öarna är tillgängliga och 6 av öarna är förbundna med bro eller tunnel. Det är något alldeles särskilt med Färöarna. För även om du är nära inpå den äventyrliga naturen har du även alla moderna bekvämligheter, trots att du befinner dig på några relativt små öar mitt ute i Nordatlanten. Du kan också upptäcka de gröna och klippiga öarna som vikingarna förälskade sig i för mer än 1000 år sedan, då de slog sig ned och byggde upp samhället från grunden, som i dag är ett samhälle av gästvänliga människor.

 

Ni övernattar i en kojhytt för er själva. Kojhytterna är inte låsta och ni har tillgång till gemensam toalett (uppdelade efter kön) och dusch i korridoren. Ni har möjlighet att hyra lakan. Gör ni detta före er avresa är det mycket billigare än vid beställning ombord. Ni har även möjlighet att hyra en bagagebox ombord. Boxarna finns i två storlekar; den stora boxen är 88 cm (D), 60cm (H) och 40cm (B) och den mindre är 78cm (D), 40cm (H) och 30cm (B). Bagageboxarna är placerade på däck 2 och däck 7. Hyran av den minsta bagageboxen är DKK 10 och DKK 20 för den stora. Priset betalas varje gång boxen öppnas.

 

Tillköpsmöjligheter

Sänglakan kan beställas tillsammans med resan för 70 DKK och innehåller uthyrning av täcke, kudde (med örngott), lakan och handduk. Du bäddar själv din koj under resan.
 
Bagagebox kan bara beställas ombord och uthyrs i två storlekar. Den stora boxen är 88 cm (D), 60cm (H) och 40cm (B) och den mindre är 78cm (D), 40cm (H) och 30cm (B). Bagageboxarna är placerade på däck 2 och däck 7. Hyran av den minsta bagageboxen är DKK 10 och DKK 20 för den stora. Priset betalas varje gång boxen öppnas. 

 

 

Pris erbjudande

 

2 vuxna inkl. egen personbil: 

 

DKK 3.990

 

 

2 vuxna och 2 barn (3-11 år) inkl. egen personbil:

  

DKK 4.990

 

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

SMCOU2

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och boka

eller få höra mer

+45 96 55 85 00

    Se en översikt över kojhytterna genom att klicka på länken nedan: