Pakkeresor til Nordatlantiske resemål sedan 1982

Smyril Line - Upplev Färöarna i egen autocamper

Upplev Färöarna i egen autocamper

Inspiration för din resa till Färöarna.

Att resa med en autocamper på Färöarna ger dig frihet att själv bestämma hur lite och hur mycket du vill köra, när du vill stanna och vad du ser.


Campingplatser i Färöarna är lite mer primitiva campingplatser än vad du kanske är van till från Sverige. Men det är också en del av charmen med att köra runt och uppleva orörda och oförstörda naturen på Färöarna. Vill ni få mer information kan ni ta en titt på de färöiska campingplatserna här: Faroe Camping eller Camping Felagið.


På Färöarna är du aldrig längre än 5 km från havet och har alltid utsikt till flera av de 340 fjälltopparna. Det är stora områden med ofördärvad natur och den färöiska naturen är lättillgänglig. 17 av de 18 öarna är tillgängliga och 6 av dem är förbundna med bro eller tunnel. Och det är något helt speciellt med Färöarna, för även om ni är nära den äventyrliga naturen finns det alla moderna faciliteter, fast än ni befinner er på relativt små öar mitt ute i Nordatlanten. Vill ni får inspiration innan avresan kan med fördel läsa eller ladda ner på vår 20 sidiga magasin online här, som med magnifika bilder och inspirerande texter ger dig tillfälle att lära känna Färöarna lite bättre här.


Platserna på bildäcket på M/S Norröna är begränsad så om ni planerar att resa under högsäsongen kan vi rekommendera att beställa snabbt om du ska reservera en plats till stora fordon.

 

Tips:

  • Det är tillåtet att ta gasflaskor med ombord, dock ska det vara synligt/visas på något sätt - till exempel med ett klistermärke på vindrutan 
  • All tillförsel av gas/brännbar vätska till fordonet måste frikopplas/stängas innan ombordkörning
  • Har du ett kylskåp i husvagnen så finns det tyvärr inte möjlighet att få ström under båtresan och inte heller finns det tillgång till bildäcket under resan

Per person vid 2 pers. t/r (2017):

 

  • A pris DKK 6.765
    B pris DKK 5.755
  • A pris DKK 5.755
    B pris DKK 4.315
  • A pris DKK 4.315

 

Se kryssningsplan 2017

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

SMDF

Priset inkluderar:

Ring och boka

eller få höra mer

+45 96 55 85 00