+45 9655 8500
Smyril Line - Spara mellan 6 360-16 260 DKK – upplev Färöarna

Spara mellan 6 360-16 260 DKK – upplev Färöarna

Res under perioden 9/6-19/8 2018

Att resa med husvagn på Färöarna ger er friheten till att själva bestämma hur mycket eller lite man vill köra, vart ni vill göra stopp och vad ni vill se.
 

Campingplatserna på Färöarna är lite mer primitiva naturcampingplatser än man kanske är van till från Sverige, men det är också en del av charmen av att köra runt och uppleva den orörda och oförstörda naturen på Färöarna. Campingarna fungerar bra som bas för vistelsen på de gröna öarna. Vill ni veta mer så rekommenderar vi att ni läser vårt campingmagasin. Smyril Line är det enda rederiet som har färjeavgångar direkt till Färöarna och Island med vår egen färja, Norröna, och vi rekommenderar därför att beställa så snabbt som möjligt så vi har stor efterfrågan på resor med stora fordon och de säljs slut snabbt. Ni betalar endast 25% av biljettens pris vid beställningen och kan vänta ända fram till 32 dagar innan avresan med att betala in de resterande 75% av resans pris. Vi reser från danska Hirtshals varje lördag året runt och i högsäsongen seglar vi också på tisdagar och lördagar.

 

 
På Färöarna är man aldrig mer än 5 km från havet och man har alltid utsikt till flera av de 340 fjälltopparna. Det finns stora områden av orörd natur och den färöiska naturen är lättillgänglig. 17 av de 18 öarna är tillgängliga och 6 av dem är förbundna med bro eller tunnel. Det är verkligen något helt speciellt med Färöarna; för även om du är nära den äventyrliga naturen så har du alla moderna faciliteter även om man faktiskt befinner sig på några förhållandevis små öar mitt ute i Atlanten.

 

Saksun

 

Vill ni få mer inspiration inför resan kan ni med fördel läsa eller ladda ned vårt 20-sidiga magasin som med storslagna foton och inspirerande texter ger er bra möjlighet för att lära känna Färöarna bättre.  
 
Antalet platser på bildäcket på MS Norröna är begränsat så om ni planerar att resa under högsäsongen så rekommenderar vi att beställa snabbt, då det ska reserveras plats till stort fordon. 

 

Campingplatstips

Vi erbjuder nu också 15 platser på Hotel Skálavík Camping. Skálavík. Skálavík ligger på Sandoy, färöingarnas egen semesterpärla. Sandoy är en frodig ö med breda dalgångar med många små sjöar och låga, rundade fjäll. På västkusten finns branta klippor och fågelfjäll. Ön är Färöarnas 5:e största och har en areal på 112 km2 och 1300 invånare. Öns högsta berg är Tindur som mäter 475 m. Det finns färjeförbindelser från Gamlarætt Skopun, och färjan till Skúvoy avgår från Sandur.
 
Byn Sandur och ön har fått sitt från öns breda sandstrand med dynor, som är en perfekt plats för en picknick efter en promenad eller fisketur. Byarna Skálavík, Húsavík och Dalur ligger på den östra sidan av Sandoy och erbjuder en storslagen utsikt över det barska havet. Från färjehamnen i Skopun finns det bussförbindelse till öns samtliga byar. I Sandur ligger öns turistkontor som kan ger er vägledning och bl.a. arrangerar guidade utflykter (primärt under sommaren).
 
Nedan i fliken ”Skalavik Camping” hittar ni mer information om campingplatsen på Sandoy.

 

OBS när ni reser med MS Norröna  

 • Det är tillåtet att ta med glasflaskor ombord, dock ska detta tydligt visas genom t.ex. klistermärke på framrutan. 
 • All gastillförsel och bränsletillförsel på fordonet ska kopplas från och stängas innan ombordkörning.
 • Det är inte möjligt att få strömtillförsel under färjeresan, t.ex. till kylskåp eller liknande.
 • Det är inte möjligt att få tillgång till däcket under resan. 

 

Beställning

 • Avgång från Färöarna måste vara söndag kväll för att få detta erbjudande.
 • Det är inte möjligt att ändra erbjudandet i dess sammansättning och innehåll, och det är inte möjligt att uppgradera till andra hyttyper än de som erbjuds eller andra avresedatum.
 • Erbjudandet kan inte användas med retroaktiv verkan.
 • Medlemsrabatt uppnås inte vid köp av detta erbjudande.

 

 

Rabatterat pris för 2 vuxna eller 2 vuxna och 2 barn (3-11 år)

 

Avresa från Hirthals varje tisdag och lördag under perioden 9/6-19/8.2018

 

Hemresa från Färöarna varje söndag under sammaperioden. 

 

 

Med bil och husvagn (upp till 12 m):

DKK 9.990

 

Med autocamper (upp till 7 m):

DKK 7.990

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

OSMCMP

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och boka

eller få höra mer

+45 96 55 85 00

Catalogue (single)

 • Inspirationskatalog

  Inspirationskatalog

  Inspiration till din vistelse på Färöarna.

Att köra på Färöarna

Nästa ankomst och avresa

Avresa
Tórshavn. 15. jul 23:30
Ankomst
Hirtshals. 17. jul 09:30
Avresa
Hirtshals. 17. jul 11:30

Med förbehåll för fel och korrigeringar