Pakkeresor til Nordatlantiske resemål sedan 1982

Smyril Line - Ta bussen!

Ta bussen!

En resa till Färöarna är inte beroende av att du har ditt eget fordon. För när resan med M/S Norröna är slut kan du nämligen enkelt använda dig av det färöiska bussystemet!

Färöarna ett litet samhälle där det inte finns ett behov av Interrail eller järnväg. Däremot erbjuder landet dig ett utmärkt bussystem som du lätt kan ta sig runt med. Och du kan även få åka gratis inom Torshamn.
 
Är resebudgeten tight eller ditt fokus mer på upplevelser än på komfort så övernattning ombord i en kojhytt kanske aktuellt för dig. Kojhytter är våningssängar i 9-bädds hytter, där det finns tillgång till delade toaletter. Du kan hyra en låsbar box för värdesaker.

Saknar du inspiration till vad du kan se så föreslår vi dig Politikens "Resan till Färöarna" och att ta en närmare titt på bussarnas resväg www.ssl.fo.


Vill gräva djupare i färöisk historia, samhälle, konst och kultur kan Ingrid Falk Toft Andersens bok "Färöarna" från 2012 kan ge dig en inblick i detta lilla men mångsidiga ösamhälle som erbjuder både natur och kultur.

 

www.visitfaroeislands.com

 

Per person t/r (2017):

 

  • A pris DKK 2.670
    B pris DKK 2.260
  • A pris DKK 2.260
    B pris DKK 1.790
  • A pris DKK 1.790

 

Se kryssningsplan 2017

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

SMDF

Priset inkluderar:

Ring och boka

eller få höra mer

+45 96 55 85 00