Paketresor

Smyril Line -

En av världens mes unika öar

Oavsett om du gillar natur eller kultur så kommer Färöarna att ge dig stora upplevelser och redan vid inseglingen kommer du att få det första intrycket av den magnifika naturen som är orörd och oförstörd. Vi erbjuder dig att uppleva den fantastiska ögruppen på en av våra många olika typer av paketresor. På de flesta av våra paketresor planerar du själv vistelsen, med möjlighet att köpa till en eller flera utflykter. Till exempel kan du välja mellan ö-hopp, sommarhussemester, hotellsemester och rundresa med buss och guide. Vi erbjuder också ett brett utbud av inspirerande material; läs till exempel en reseguide från Färöarna här och beskrivningar av områden med bilder här.

 

På Färöarna är det säkert och tryggt. Du kan andas in världens renaste luft, njuta av den friska havsluften, vandra, klättra, njuta av äkta nordisk mat och shoppa i en av världens minsta huvudstäder. En vänlig befolkning och 18 vackra öar i Nordatlanten väntar på dig. Du kan uppleva hur naturen omger dig med obegränsad utsikt över orörd natur. Se landet från bergstopparna. Besök små byar, träffa lokalbefolkningen och upplev kulturen. Se och känn det stora havet runt dig. Upplev hur vädret kan förändras med sol, vind och regn på en och samma dag. Från slutet av juni till början av augusti kan du uppleva de långa, ljusa nätterna, den oförstörda naturen är klädd i sin vackra gröna sommarkostym och se lunnefåglarna under sin sommarvistelse på Färöarna. Om du vill informera dig om vädret kan du göra det här.

 

Torshavn är en upplevelse i sig; en charmig blandning av gammalt och nytt. I området runt hamnen ligger Tinganes, där regeringen ligger. Här finns också "gamla stan" i Tórshavn. De små söta husen i Gamla stan har återställts de senaste åren och området har förvandlats till en mysig och attraktiv plats. Övanför hamnen ligger Skansin, en gammal fästning byggd år 1580 för att försvara Tórshavn från pirater. Fem minuters promenad från hamnen ligger Vagli, stadens centrum. Inom gångavstånd finns det affärer, restauranger, hotell och biograf. Så trots sin lilla storlek har Tórshavn verkligen något att erbjuda.

 

 

Resekatalog

Catalogue (single)

Catalogue (single)

Att köra på Färöarna

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Avresa
  Hirtshals . 25. jan 16:00
  Ankomst
  Tórshavn. 27. jan 08:00
  Avresa
  Tórshavn. 27. jan 14:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar