+45 9655 8500
Smyril Line - Åk tillbaka till en svunnen tid

Åk tillbaka till en svunnen tid

En av världens mes unika öar

Oavsett om du gillar natur eller kultur så kommer Färöarna att ge dig stora upplevelser och redan vid inseglingen kommer du att få det första intrycket av den magnifika naturen som är orörd och oförstörd. Vi erbjuder dig att uppleva den fantastiska ögruppen på en av våra många olika typer av paketresor. På de flesta av våra paketresor planerar du själv vistelsen, med möjlighet att köpa till en eller flera utflykter. Till exempel kan du välja mellan ö-hopp, sommarhussemester, hotellsemester och rundresa med buss och guide. Vi erbjuder också ett brett utbud av inspirerande material; läs till exempel en reseguide från Färöarna här och beskrivningar av områden med bilder här.

 

På Färöarna är det säkert och tryggt. Du kan andas in världens renaste luft, njuta av den friska havsluften, vandra, klättra, njuta av äkta nordisk mat och shoppa i en av världens minsta huvudstäder. En vänlig befolkning och 18 vackra öar i Nordatlanten väntar på dig. Du kan uppleva hur naturen omger dig med obegränsad utsikt över orörd natur. Se landet från bergstopparna. Besök små byar, träffa lokalbefolkningen och upplev kulturen. Se och känn det stora havet runt dig. Upplev hur vädret kan förändras med sol, vind och regn på en och samma dag. Från slutet av juni till början av augusti kan du uppleva de långa, ljusa nätterna, den oförstörda naturen är klädd i sin vackra gröna sommarkostym och se lunnefåglarna under sin sommarvistelse på Färöarna. Om du vill informera dig om vädret kan du göra det här.

 

Torshavn är en upplevelse i sig; en charmig blandning av gammalt och nytt. I området runt hamnen ligger Tinganes, där regeringen ligger. Här finns också "gamla stan" i Tórshavn. De små söta husen i Gamla stan har återställts de senaste åren och området har förvandlats till en mysig och attraktiv plats. Övanför hamnen ligger Skansin, en gammal fästning byggd år 1580 för att försvara Tórshavn från pirater. Fem minuters promenad från hamnen ligger Vagli, stadens centrum. Inom gångavstånd finns det affärer, restauranger, hotell och biograf. Så trots sin lilla storlek har Tórshavn verkligen något att erbjuda.

 

 

  Paketresor kör-själv semester

  sml-productlist-2015-new-general
  • i Semester i naturen

   Semester i naturen

   Perfekt för familjer och vänner

  • i Ö-hopping

   Ö-hopping

   Upplev den vackra naturen i de många färöiska öar.

  • i Hotellsemester

   Hotellsemester

   Upplev den charmiga lilleputt huvudstaden på Färöarna.

  • i Orört. Oförstört. Storslagen natur.

   Orört. Oförstört. Storslagen natur.

   Upplev Färöarna med det charmiga Guesthouse Gjáargarður i idylliska byn Gjógv som utgångspunkt

  • i Stugsemester

   Stugsemester

   Ta barnen, familjen och vännerna med på en semester i fritidshus på Färöarna.

  Erbjudanden

  sml-productlist-2015-new-general
  • Spara upp till DKK 1 675 per person

   i Paketresa med hotell och färja

   Paketresa med hotell och färja (Färöarna)

   Paketresa med 4 hotellövernattningar. Avr. 7 augusti 2018.

  • SPARA från 2 290 DKK

   Erbjudandet löper ut 25.5

   i Paketresa hotell + färja

   Paketresa hotell + färja (Färöarna)

   Paketresa med 5 hotellövernattningar på 4* Hotel Føroyar. Avr. 7 juli 2018..

  Parkering i Tórshavn

  Parkering i Torshavns kommun

   

  I Torshavn och i Argjum finns det P-platser med möjlighet för att parkera i markerade rutor. Flera av parkeringsområdena är tidsbegränsade mellan 15 minuter och 4 timmar. Parkeringstiden står angiven på skyltar på området.

   

  Parkeringsområden i Torshavn centrum finns på Jónas Broncksgøta, Bøkjarabrekku, Niels Finsens gøta, Sjúdragøta, Tróndargøta, Jóannesar Paturssonar gøta, Dalavegnum, Dr. Jacobsens gøta, Sigmundargøta och oman á Skálatrød.

   

  Vissa parkeringsområden är utan tidsbegränsning, och det finns också några få P-platser som  inte är markerade med rutor. Parkeringsvakter kontrollerar parkeringsområdena, och priset för felaktig parkering var 200 kr år 2016.

   

  Några parkeringsområden är utan tidsbegränsning. Det finns också några parkeringsrutor runt om i staden som inte är markerade. 

   

  Catalogue (single)

  • Inspirationskatalog

   Inspirationskatalog

   Inspiration till din vistelse på Färöarna.

  Catalogue (single)

  Att köra på Färöarna

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Ankomst
  Seyðisfjørð. 22. maj 09:00
  Avresa
  Seyðisfjørð. 23. maj 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 24. maj 15:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar