•  
 •  
 •  
 •  

Hotellsemester i huvudstaden Tórshavn

Smyril Line - Hotellsemester i huvudstaden Tórshavn

Hotellsemester i huvudstaden Tórshavn

Hotellsemester i Torshavn

Tórshavn är en chamerande blandning av gammalt och nytt. Det har just precis det som ska till för att vara en liten huvudstad. Vår hotellsemester i Tórshavn inkluderar en färjeresa med Norröna där du tar med din egen bil ombord. Övernattning på 3- eller 4-stärningt hotell samt inkluderad frukost under hela resan. Dagarna på Färöarna planerar du själv. Du kan hitta massor inspiration i vårt online upplevelsemagasin. Magasinet innehåller vackra bilder och områdesbeskrivningar och tar dig med runt om på Färöarna. Med utgångspunkt från ditt hotell kan du välja upplevelse efter väder och intresse, om det ska vara natur eller kultur.

 

Med bas i Tórshavn kan enkelt ta dig till de mest attraktiva utflyktsmål. Besök små byar, möt lokalbefolkningen och upplev kulturen. Se hur vädret kan växla från sol till blåst och regn på en och samma dag. Upplev naturen omkring dig ger dig en utsikt över orörda marker och natur.

 

 

priceExamples

Pris per person när 2 vuxna reser tillsammans inkl. 1 bil och hotell på Färöarna

Prislista (2020)

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

Ring och beställ
eller få mer info

+45 9655 8500

  Hotell

  • Hotel Brandan
   Contact

   Hotell Brandan öppnar i maj 2020. 

    

   Hotell Brandan blir ett grönt 4-stjärnigt hotell med miljömärket Green Key. Hotellet ligger i huvudstaden Tórshavn, bara några få minuter från stadens centrum, shoppingcenter, fotbollsstadium och sportcenter. Hotellet har totalt 124 rum, 4 möteslokaler, fitnessfaciliteter med bastu och bubbelpool samt 130 parkeringsplatser precis utanför hotellet. 

   Location
   Faroe Islands
  • Hotel Hafnia
   Contact

   Med ett centralt läge i Torshamn är Hotel Hafina en bra utgångspunkt för att utforska en av världens minsta huvudstäder. Torshamn bjuder på både den gamla statsdelen, små gator och trevliga caféer och restauranger. Eller ta en tur till hamnen och njut av den salta luften och mysiga stämmningen.

    

   Parkering

   Hotellet hänvisar till de omkringliggande parkeringsplatserna och parkeringsområdet vid Skálatrøð, som ligger cirka 3-4 minuters gång från Hafnia. Det är zon-parkering (8 timmar) som gäller och det är möjligt att parkera 1 timme framför hotellet och 2 timmar på baksidan av hotellet, på ett begränsat antal p-platser. Bakom hotellet finns 4 p-platser som inte kan reserveras. Gäster brukar först lämna av sitt bagage och därefter parkera bilen.

    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Ingår
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00

  Spara erbjudanden

  sml-productlist-2015-new-general
  • Spara 50%

   Res 2, betala för 1

   Res 2, betala för 1 (Färöarna)

   7-dagars resa till Färöarna i februari/mars inkl. kryssning och 3 hotellövernattningar i Tórshavn.

  Värt att veta

  Ö-hopp

  Detta paket ger dig möjlighet att uppleva flera olika öar.

   

  Hotellsemester i Tórshavn 

  Här bor du på ett av våra hotell i centrum av huvudstaden Tórshavn. Vi har två hotell:

   

  Hotell Hafnia:
  Hotellet ligger i den gamla stadsdelen som är fylld med historia. Från hotellets takterass är det en unik panoramautsikt över hela staden och havet. Läs mer här: hafnia.fo 

   

  Hotell Brandan:
  Hotellet har ett centralt läge mitt i Tórshavn med enbart några få minuters gång från stadens centrum. Läs mer här: hotelbrandan.com

   

  Färöarna i semesterhus

  Semesterhuspaketet inkluderar övernattning i privatägda semesterhus. Värme, elektricitet, sängkläder och städning är inkluderat. 

   

  Frukost vid tidig ankomst

  När du ankommer till Färöarna måndag morgon är frukost inte inkluderat. Du kan köpa till frukost på ankomstdagen. Priset för extra frukost kan variera från hotell till hotell.

   

  Specifika behov

  Om du har specifika behov ombeds du informera oss vid beställning.

   

  Vänligen observera

  Vi kan inte garantera att de specifika önskemålen såsom hytt eller paketresa kommer att vara ledigt vid beställning. Vi kommer såklart göra vårat yttersta för att erbjuda dig ett passande alternativ. Priset på paketresan kommer naturligtvis justeras efter ändringarna. 

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Ankomst
  Seyðisfjørð. 12. nov 09:00
  Avresa
  Seyðisfjørð. 13. nov 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 14. nov 15:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar