+45 9655 8500
se - Färöarna paketresa med hotell

Färöarna paketresa med hotell

Våra paketresor innehåller hotellövernattningar på 3* och 4* hotell i Torshavn, båttur t/r med övernattning ombord i egen hytt med dusch, toalett och TV, frukost under hela resan och du tar med din egen personbil ombord. Oavsett om du föredrar natur eller kultur kommer Färöarna att ge dig fantastiska upplevelser och redan vid inseglingen kommer du att få uppleva den storslagna naturen som är oförstörd samt orörd. Du bestämmer själv upplägget för din resa och vi erbjuder flera möjligheter att delta på en eller flera utflykter med guide och buss. Du kan läsa mer om det här.  Vi erbjuder också en stor mängd inspirationsmaterial. Läs t.ex. en resedagbok från Färöarna här eller se områdesbeskrivningar med foton här

 

Tinganes

 

Här är säker och tryggt. Du kan andas in i världens renaste luft, vandra, klättra, segla och fiska. Njut av autentisk nordisk mat, eller shoppa i en av världens minsta huvudstäder. En vänlig befolkning och 18 vackra öar i Nordatlanten väntar på dig. Med utgångspunkt från ditt hotell i Torshavn hinner du uppleva det mesta; besök en eller flera av de öar som är förbundna med broar eller tunnlar, upplev hur naturen omger dig med obegränsad vy över orörd natur. Se landet från bergstopparna och besök små byar, träffa lokalbefolkningen och upplev kulturen. Se och känn det enorma havet runt dig och upplev hur vädret kan förändras, med sol, vind och regn på en och samma dag. Upplev hur vädret kan skifta mellan sol, vind och regn på en och samma dag. I perioden från slutet av juni till början av augusti kan du uppleva långa, tysta nätter, den oförstörda naturen är klädd i sin fina, gröna sommardräkt och du kan se lunnefåglarna på deras sommaruppehåll på Färöarna. Vill du ha mer information om vädret kan du få det här

 

Tórshavn


Torshavn är en charmig blandning av gammalt och nytt, och i området runt hamnen ligger Tinganes, där regeringen är belägen. Här finns också "gamla stan" i Torshavn där de charmiga små husen i har restaurerats under de senaste åren, och området har förvandlats till en mysig och attraktiv plats. Över hamnen ligger Skansin, en gammal fästning som byggdes år 1580 för att försvara Torshavn från pirater. Fem minuters promenad från hamnen ligger Vagli, stadens centrum. Inom gångavstånd finns det affärer, restauranger, hotell och biograf, så trots sin lilla storlek har Torshavn verkligen mycket att erbjuda.

 

Per person när 2 vuxna reser tillsammans:

 

Under högsäsong 2018:

 

Inkl. Hotel Føroyar i 7 nätter: 

från DKK 7.830

 

Hotel Føroyar 4 nätter:

från DKK 5.915

 

 

Under lågsäsong 2018:

 

Inkl. Hotel Føroyar i 3 nätter: 

från DKK 5.640

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

SMDFHP

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och boka

eller få höra mer

+45 96 55 85 00

  Hotell

  • Hotel Føroyar
   Contact

   Upplev Färöarna från sin bästa sida. Kombinera naturupplevelser med skandinavisk komfort när du övernattar på det 4-stjärniga Hotel Føroyar, som bjuder på på hög kvalitet i köket, utsikt över Torshamn från alla rum och parkering. Hotellet ligger naturskönt och fridfullt med endast fåglarna som bygger bo på taket, och fåren som bräkar till grannar. Ändå är de inte långt till Torshamn, bara 6 min med bil och 25 min gång på de gamla fårstigarna genom i den vackra naturen.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Ingår (exkl. måndag i låg- och mellansäsong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Hafnia
   Contact

   Med ett centralt läge i Torshamn är Hotel Hafina en bra utgångspunkt för att utforska en av världens minsta huvudstäder. Torshamn bjuder på både den gamla statsdelen, små gator och trevliga caféer och restauranger. Eller ta en tur till hamnen och njut av den salta luften och mysiga stämmningen.

    

   Parkering: 

   Hotellet hänvisar till de omkringliggande parkeringsplatserna och parkeringsområdet vid Skálatrøð, som ligger cirka 3-4 minuters gång från Hafnia. Det är zon-parkering (8 timmar) som gäller och det är möjligt att parkera 1 timme framför hotellet och 2 timmar på baksidan av hotellet, på ett begränsat antal p-platser. Bakom hotellet finns 4 p-platser som inte kan reserveras. Gäster brukar först lämna av sitt bagage och därefter parkera bilen.

    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Ingår (exkl. måndag i låg- och mellansäsong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Streym
   Contact

   Hotel Streym ligger centralt i Torshamn samtidigt som det har utsikt över vattnet. I närheten hittar du butiker, restauranger, nattklubbar och allt som världens minsta huvudstad har att erbjuda. Ett av stadens fitnesscenter ligger precis bredvid, så du kan hålla formen också under din vistelse här.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Ingår (exkl. måndag i låg- och mellansäsong)
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   13:00
   Check-out
   11:00

  Spara erbjudanden

  sml-productlist-2015-new-general

  Parkering i Tórshavn

  Parkering i Torshavns kommun

   

  I Torshavn och i Argjum finns det P-platser med möjlighet för att parkera i markerade rutor. Flera av parkeringsområdena är tidsbegränsade mellan 15 minuter och 4 timmar. Parkeringstiden står angiven på skyltar på området.

   

  Parkeringsområden i Torshavn centrum finns på Jónas Broncksgøta, Bøkjarabrekku, Niels Finsens gøta, Sjúdragøta, Tróndargøta, Jóannesar Paturssonar gøta, Dalavegnum, Dr. Jacobsens gøta, Sigmundargøta och oman á Skálatrød.

   

  Vissa parkeringsområden är utan tidsbegränsning, och det finns också några få P-platser som  inte är markerade med rutor. Parkeringsvakter kontrollerar parkeringsområdena, och priset för felaktig parkering var 200 kr år 2016.

   

  Några parkeringsområden är utan tidsbegränsning. Det finns också några parkeringsrutor runt om i staden som inte är markerade. 

   

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Avresa
  Hirtshals. 24. feb 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 26. feb 05:00
  Avresa
  Tórshavn. 26. feb 14:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar