•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Hotellsemester i Tórshavn – Res 2 betala för 1

Smyril Line - Hotellsemester i Tórshavn – Res 2 betala för 1

Hotellsemester i Tórshavn – Res 2 betala för 1

Spara 50% på hotellsemester i Tórshavn till november

Res 27/10, 3/11 eller 10/11 2018. Res som par eller ensam. 

 

Låt din semester till Färöarna börja till havs. Kom med på den vackra båtresan till Färöarna och njut av en härlig hotellsemester i Tórshavn och upplev landet utanför turistsäsongen. 

 

Du packar bilen och kör mot danska Hirtshals, där Norröna avgår lördag eftermiddag. Efter den avkopplande kryssningen på nordatlanten anländer du i Tórshavn måndag morgon, där du har fyra dagar att lära känna Färöarna. Du får tre hotellövernattningar på hotell i Tórshavn. Du kan velge mellom 4-stjärninga Hotel Føroyar, som med sitt läge har den vackraste utsikten över Tórshavn, Nólsoy och Nólsoyfjorden, eller 3-stjärninga Hotel Hafnia, som ligger centralt i Tórshavn. Tórshavn är en spännande blandning av gammalt och nytt. Programmet för dagarna på Färöarna planerar du själv som det passar dina intressen och du hittar all den inspiration du behöver här på sidan. På torsdagskvällen åker Norröna tillbaka mot Hirtshals, där du anländer lördag morgon. På detta erbjudande erbjuder vi också ett begränsat antal platser för ensamresenärer.

 

Hotel Føroyar

 

Ni kan välja mellan tre olika avresedatum, fem olika typer av hytter och två hotell. I detta supererbjudande får ni både färjeresa inkl. egen personbil t/r med MS Norröna, övernattning i hytt med badrum och TV, 3 hotellövernattningar på ett av Färöarnas absolut bästa hotell samt frukost på hela resan (exkl. måndag).

 

Vill ni spara ännu mer så rekommenderar vi att förbeställa måltiderna ombord till ett erbjudandepris á 599 DKK per person (ni sparar 239 DKK per person jämfört med priserna ombord). Med detta paket får ni middag i The Diner lördag kväll på vägen till Färöarna samt en 2-rättersmeny i Simmer Dim på utresan söndag kväll samt på fredag kvällen på returresan.

 

 

Själva kryssningen med Norröna ger dig möjlighet för att beundra fågellivet från däcket och kanske kommer du se en val eller två? Ombord finns det både gym och bio. Våra restauranger bjuder på gastronomiska upplevelser från det nordiska köket. Det finns också möjlighet för att shoppa med bra fördelar i vår stora Tax Free-butik.

 

Färöarna – 18 öar varav 17 är bebodda. De två största öarna, Streymoy och Eysturoy är förbundna med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy och Vágar är förbundna med en underjordisk tunnel och Eysturoy och Borðoy likaså. Det finns bra färjeöverfarter mellan Tórshavn och Suðuroy samt Gamlarætt och Sandoy. Gamlarætt ligger på västra sydspetsen av Streymoy – cirka 15 minuters bilfärd från Tórshavn. De flesta andra öarna kan besökas via färja eller mindre båtöverfarter.

 

 

Med bas i Tórshavn kan du enkelt ta dig runt till de mest attraktiva utflyktsmålen. Besök små byar, möt lokalbefolkningen och upplev kulturen. Se hur vädret kan ändra sig mellan sol, vind och regn på en och samma dag. Upplev naturen och omge dig med obegränsad utsikt över orörd natur. 

 

En vänlig befolkning och 18 vackra öar i Nordatlanten väntar på dig. 

 

TIPS

 • Vill du resa ensam rekommenderar vi dig att beställa snabbt.
 • Vill ni veta mer om vädret föreslår vi att göra det här.
 • Vill ni läsa mer om att resa med MS Norröna kan ni göra det här.
 • Vill ni läsa mer om ankomst och avresa kan ni göra det här.
 • Ni kan också hitta svar på en rad praktiska frågor i vårt informationsmagasin “Värt att veta” som ni kan läsa online här.

 

OBS

 • Erbjudandet kan inte beställas online. 
 • Ni kan beställa på tel. +45 9655 8500 eller på mail booking@smyrilline.dk
 • Vid beställning ska ni uppge var ni har sett erbjudandet, önskat avresedatum och typ av hytt, namn, personnummer och passnummer på båda resenärer samt bilens modell och registreringsnummer, er adress, mobiltelefonnummer och e-mailadress.
 • De visade priserna är med rabatten bortdragen.
 • Erbjudandet regleras inte ner i pris om man väljer att inte ta bil med.
 • Rabatterade produkter kan inte kombineras med andra produkter eller erbjudanden.
 • Erbjudandet kan inte användas med retroaktiv verkan på redan bokade resor. 
 • Det tas förbehåll för begränsat antal öppna faciliteter under kryssningen beroende på antalet resenärer och väderlek.

 

 

Erbjudandepriset

 

Per person, när 2 reser tilsammans

 

I 2-kojs hytt utan fönster:

DKK 2.320

 

I 2-kojs hytt med fönster: 

DKK 2.445

 

Hytt med dubbelsäng och fönster:

DKK 2.820

 

 

1 resenär

 

Enkelhytt med fönster: 

DKK 3.825

 

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och beställ
eller få mer info

+45 9655 8500

Catalogue (single)

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Nästa ankomst och avresa

Avresa
Tórshavn. 22. okt 21:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 23. okt 15:00
Avresa
Seyðisfjørð. 24. okt 20:00

Med förbehåll för fel och korrigeringar