•  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Res 2, betala för 1 – Hotellsemester i Torshamn

Smyril Line - Res 2, betala för 1 – Hotellsemester i Torshamn

Res 2, betala för 1 – Hotellsemester i Torshamn

Spara 50% på hotellsemester i Torshamn i november

Avresa från Hirtshals: 26.10 – 02/11 – 09/11 – 16/11 2019

Retur från Torshamn: 31.10 – 07/11 – 14/11 – 21/11 2019

 

Låt din semester till Färöarna starta till havs. Följ med på den vackra kryssningen till Färöarna och njut av en härlig hotellsemester i Torshamn och upplev Färöarna utanför turistsäsongen.

 

Ni packar bilen och kör mot Hirtshals, där Norröna avgår lördag eftermiddag. Efter den avslappnande kryssningen över Nordatlanten ankommer ni till Torshamn måndag morgon och ni har fyra dagar på er att lära känna Färöarna. Ni får tre hotellövernattningar på hotell i Torshamn. Ni kan välja mellan 4* Hotel Føroyar, som med sitt läge har den vackraste utsikt över Torshamn, Nólsoy och Nólsoyfjorden, eller 3* Hotel Hafnia som ligger centralt i Torshamn, nära den gamla stadsdelen úti á Reyni och hamnen, Vágsbotn. Vid avresan 26 oktober är den första natten på Hotel Skálavík på ön Sandoy, och de andra två nätter på Hotel Hafnia i Tórshavn.

 

Torshamn är en spännande blandning av gammalt och nytt. Programmet för dagarna på Färöarna får ni själva lov att sätta ihop så att det passar just era intressen. Ni kan hitta all inspiration ni behöver här på sidan. Torsdag kväll seglar Norröna tillbaka till Hirtshals dit ni ankommer lördag förmiddag. I detta erbjudande ingår även ett begränsat antal platser för ensamresenärer. 

 

 

Välj mellan 3 olika avresedatum, 5 olika hytt-typer och 2 hotell. I detta supererbjudande får ni både kryssning inkl. egen personbil t/r med MS Norröna, övernattning i hytt med toalett, dusch och TV, 3 hotellövernattningar på ett av Färöarnas absolut bästa hotell samt frukost på hela resan (exkl. måndag).

 

Vill ni spara ännu mer kan vi rekommendera att förbeställa mat och dryck ombord till ett erbjudande på 599 DKK per person (ni sparar 236 DKK per person i jämförelse med ombordpriserna). Med i detta paket får ni kvällsmat i The Diner lördag kväll på utresan samt en 2-rättersmeny i restaurang Simmer Dom på utresan söndag kväll och på hemresan fredag kväll. 

 

Norröna

 

Själva båtresan med Norröna ger dig möjlighet att betrakta fågellivet från däck, och kanske se en val eller två? Ombord finns både fitnessavdelning och biograf. Våra restauranger bjuder på gastronomiska upplevelser från det nordiska köket. Det finns också möjlighet att shoppa till fördelaktiga priser i vår stora Tax Free Shop.

 

Färöarna – 18 öar varav 17 är bebodda. De två största öarna, Streymoy och Eysturoy, är förbundna med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy och Vágar är förbundna med en tunnel under vattnet liksom Eysturoy och Borðoy. Det finns goda färjeförbindelser mellan Torshamn och Suðuroy samt Gamlarætt och Sandoy. Gamlarætt ligger på den västliga sydspetsen av Streymoy – cirka 15 minuters bilresa från Torshamn. De flesta andra öar kan besökas sjövägen, då det överallt finns etablerade, goda förbindelser med färjor eller små båtöverfarter. 

 

Tórshavn

 

Med bas i Torshamn kan du enkelt hinna se de mest attraktiva utflyktsmålen. Besök småbyar, möt lokalbefolkningen och upplev kulturen. Se hur vädret kan skifta, med sol, blåst och regn på en och samma dag. Upplev hur naturen omger dig med obegränsad utsikt över orörd natur.

 

En vänlig befolkning och 18 vackra öar i Nordatlanten väntar på dig. 

 

TIPS

 • Vill du åka på singel-resa rekommenderar vi att du beställer snarast.

 

OBS

 • Erbjudandet kan inte beställas online. 
 • Beställ på tel. 96558500 eller på mail booking@smyrilline.dk
 • Vid beställning upplyses om var ni har sett erbjudandet, önskat avresedatum och önskad hytt-typ, namn och födelsedatum på båda resenärer samt bilens modell och registreringsnummer, adress, mobilnummer och e-postadress.
 • De priser som visas i erbjudandet är priserna efter rabatt. 
 • Notera vänligen att priset inte reduceras ytterligare om du väler att inte ta med egen bil. 
 • Rabatterade produkter kan inte kombineras med andra produkter eller erbjudanden. 
 • Erbjudanden kan inte utnyttjas för redan beställda resor. 
 • Vi förbehåller oss för begränsat antal öppna faciliteter ombord under båtresan beroende på antal resenärer och ev. väderlek.

Erbjudandepriser

 

Per person när 2 reser tillsammans:

 

2-kojshytt utan fönster: 

2490 DKK

 

2-kojshytt med fönster:

2590 DKK

 

Hytt med dubbelsäng och fönster:
(utsåld 9/11)

2690 DKK

 

Lyxhytt: 
(utsåld 9/11 & 16/11)

2890 DKK

 
 

1 resenär

 
Hytt med fönster:

4090 DKK
 
 
Notera vänligen att priset inte reduceras ytterligare om du väljer att inte ta med egen bil. 
 
 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

NOV

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och beställ
eller få mer info

+45 9655 8500

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Nästa ankomst och avresa

Avresa
Tórshavn. 23. sep 14:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 24. sep 09:00
Avresa
Seyðisfjørð. 25. sep 20:00

Med förbehåll för fel och korrigeringar