Res 2, betala för 1

Smyril Line - Res 2, betala för 1

Res 2, betala för 1

Spara 50% på hotellsemester i Tórshavn i februari/mars

Stadssemester inkl. hotellövernattning

 

Avresa från Hirtshals:
29.02 / 07.03 / 14.03.2020


Återresa från Tórshavn:
05.03 / 12.03 / 19.03.2020

 

Låt din semester på Färöarna börja till sjöss. Följ med ut på en vacker kryssning till Färöarna, njut av en härlig hotellsemester i Tórshavn och upplev Färöarna utanför turistsäsongen.

 

Tinganes


Packa bilen och kör mot Hirtshals där M/S Norröna lättar ankar lördag eftermiddag. Efter den avslappnande kryssningen över Nordatlanten anländer ni till till Tórhavn måndag morgon och har fyra dagar på er att lära känna Färöarna. Ni får tre hotellövernattningar på 3* Hotel Hafnia som ligger centralt i i Tórshavn nära den gamla stadsdelen, úti á Reyni, och hamnen, Vágsbotn. Tórshavn är en spännande blandning av anrikt och modernt. Programmet för dagarna på Färöarna sätter ni själva ihop så det passar era intressen. Ni hittar all inspiration ni behöver här på sidan. På torsdag kväll går färden tillbaka med Norröna och ni anländer till Hirtshals lördag förmiddag. Detta erbjudande inkluderar även ett begränsat antal platser för ensamresande. 

 

Välj mellan 4 olika avresedatum, 4 olika hyttyper och 2 hotell. I detta supererbjudande ingår både kryssning inkl. egen personbil t/r med M/S Norröna, övernattning i hytt m. toalett, dusch och TV, 3 hotellövernattningar på ett att Färöarnas absolut bästa hotell samt frukost under hela resan (exkl. måndag). 

 

Hotel Føroyar


Själva kryssningen med Norröna ger dig möjlighet att betrakta fågellivet från däck – kanske får du syn på en val eller två? Ombord finns både fitnesscenter och biograf. Våra restauranger bjuder på gastronomiska upplevelser från det nordiska köket. Det finns också möjlighet att shoppa med fina fördelar i vår Tax Free Shop. 

 

Färöarna – 18 öar varav 17 är bebodda. De två största, Streymoy och Eysturoy  är förbundna med en bro, Sundabrúgvin. Streymoy och Vágar är förbundna med en undervattenstunnel - Eysturoy och Borðoy likaså. Det finns goda färjeförbindelser mellan Tórshavn och Suðuroy samt Gamlarætt och Sandoy. Gamlarætt ligger på den västliga sydspetsen Streymoy – cirka 15 minuters bilfärd från Tórshavn. De flesta andra öar kan besökas sjövägen eftersom det finns goda färjeförbindelser och mindre båtöverfarter överallt
Med bas i Tórshavn hinner du utan problem runt till de mest populära utflyktsmålen. Besök små byar, möt lokalbefolkningen och upplev kulturen. Se vädrets skiftningar med sol, vind och regn under en och samma dag. Och upplev landskapet med vidsträckta vyer över orörd natur.   

 

En vänlig befolkning och 18 vackra öar i Nordatlanten väntar på dig. 
 

Kirkjubøur


TIPS

Vill du resa själv rekommenderar vi att du beställer så snart som möjligt. 
 


OBS

 • Erbjudandet kan inte beställas online.
 • Beställ på tel. +45 96558500 eller på mail booking@smyrilline.dk
 • Vid beställning upplys: var ni har sett erbjudandet, önskat avresedatum och hyttyp, namn och födesedatum på bägge resnärer samt bilens modell och reg.nr, er adress, mobiltelefonnummer och e-postadress. Rabatten är avdragen de visade specialpriserna.
 • Observera att priset inte nedjusteras ytterligare om du väljer att inte ta med egen bil.
 • Rabatterede produkter kan inte kombineras med andra produkter eller erbjudanden.  
 • Erbjudanden kan inte utnyttjas för redan beställda resor.
 • Vi reserverar oss för begränsat antal öppna faciliteter ombord under kryssningen beroende på antal resenärer och ev. väderförhållanden. 

 

Erbjudandepriser per person när 2 personer reser tillsammans

 

2-kojshytt utan fönster: 

DKK 2.890

 

2-kojshytt med fönster:

DKK 2.990

 

Hytt med dubbelsäng och fönster:

DKK 3.090

 

Lyxhytt: 

DKK 3.290

 
 

1 resenär

 
Hytt med fönster:
DKK 4.900
 
 
Notera vänligen att priset inte reduceras ytterligare om du väljer att inte ta med egen bil. 

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och beställ
eller få mer info

+45 9655 8500

  Hotell

  • Hotel Hafnia
   Contact

   Med ett centralt läge i Torshamn är Hotel Hafina en bra utgångspunkt för att utforska en av världens minsta huvudstäder. Torshamn bjuder på både den gamla statsdelen, små gator och trevliga caféer och restauranger. Eller ta en tur till hamnen och njut av den salta luften och mysiga stämmningen.

    

   Parkering

   Hotellet hänvisar till de omkringliggande parkeringsplatserna och parkeringsområdet vid Skálatrøð, som ligger cirka 3-4 minuters gång från Hafnia. Det är zon-parkering (8 timmar) som gäller och det är möjligt att parkera 1 timme framför hotellet och 2 timmar på baksidan av hotellet, på ett begränsat antal p-platser. Bakom hotellet finns 4 p-platser som inte kan reserveras. Gäster brukar först lämna av sitt bagage och därefter parkera bilen.

    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Ingår
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Avresa
  Hirtshals . 25. jan 16:00
  Ankomst
  Tórshavn. 27. jan 08:00
  Avresa
  Tórshavn. 27. jan 14:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar