•  
 •  
 •  
 •  

Färöarna ö-hoppning

Smyril Line - Färöarna ö-hoppning

Färöarna ö-hoppning

Färöarna runt med övernattning på de olika öarna

Upplev ett av världens oförstörda och unika öhav. Upptäck Färöarna – de 18 öarna varav 17 är bebodda. Upplev landskapen så som du känner igen dem från bilderna.

 

När ni hoppar runt mellan öarna får ni de bästa möjligheterna för att uppleva Färöarna – de olika öarna, byarna, landskapen och dess natur. Vi har satt ihop en resa så ni kan välja mellan 4, 7, 10 eller 11 dagar på Färöarna.

 

Saksun

 

4 nätter på Färöarna 

Väljer ni resan bestående av 4 dagar på Färöarna så kommer det att ingå 2 övernattningar i Torshavn och 2 övernattningar utanför. Avresan från Hirtshals sker på tisdag, och man kommer fram till Torshavn på onsdag. Hemresan tar plats följande söndag. Då kommer man fram på tisdagmorgon till Hirtshals.

 

7 nätter på Färöarna 

Väljer ni resan bestående av 7 dagar på Färöarna så kommer det att ingå 3 övernattningar i Torshavn och 4 övernattningar utanför. Resan tar allt som allt 8 dagar. Avresan från Hirtshals sker på lördagen och man kommer fram till Torshavn sent på söndagkväll. Hemresan tar plats följande söndag. Då kommer man fram på tisdagmorgon till Hirtshals.

 

10 nätter på Färöarna

Väljer ni resan bestående av 10 dagar på Färöarna så kommer det att ingå 4 hotellövernattningar på hotell i Torshavn och 6 hotellövernattningar utanför. Resan tar allt som allt 14 dagar. Avresan från Hirtshals sker på lördagen och man kommer fram till Hirtshals tidigt på måndagmorgon. Hemresan sker på torsdagen följande vecka med ankomst i Hirtshals på lördagen.

 

11 nätter på Färöarna

Väljer ni resan bestående av 11 dagar på Färöarna så kommer det att ingå 5 hotellövernattningar på hotell i Torshavn och 6 hotellövernattningar utanför. Avresan från Hirtshals lördag 1/6 med ankomst till Tórshavn måndag morgon 3/6. Avresan från Tórshavn är fredag morgon veckan efter med ankomst till Hirtshals lördag. Eller avresan från Hirtshals sker på lördagen 17/8 och man kommer fram till Torshavn sent på söndagkväll 18/8. Hemresan tar plats torsdag veckan efter, då kommer man fram på lördag till Hirtshals.

 

Det kan förekomma olika varianter gällande resans sammansättning beroende på tidpunkt för resan, varaktighet och lediga hotell.

 

Viðareiði

 

De två största öarna, Streymoy och Eysturoy, är förbundna med en bro. Sundabrúgvin. Streymoy och Vágar är i sin tid förbundna via en underjordisk tunnel – Eysturoy och Borðoy likaså. Det finns goda färjeförbindelser mellan Torshavn och Suðuroy samt Gamlarætt och Sandoy. Gamlarætt ligger på den västliga sydspetsen av Streymoy – cirka 15 minuter med bil från Torshavn. De flesta andra öar kan besökas via sjövägen. Alla platser har goda förbindelser med färjor eller små båtöverfarter.

 

Vår reserådgivare har alla rest runt på Färöarna och ser fram emot att hjälpa dig med din beställning via telefon +45 96558500 och mail booking@smyrilline.dk.

 

 

priceExamples

Pris per person när 2 vuxna reser tillsammans inkl. 1 bil och hotell på Färöarna

Prislista (2020)

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

Ring och beställ
eller få mer info

+45 9655 8500

  Hoteller

  • Hotel Hafnia
   Contact

   Med ett centralt läge i Torshamn är Hotel Hafina en bra utgångspunkt för att utforska en av världens minsta huvudstäder. Torshamn bjuder på både den gamla statsdelen, små gator och trevliga caféer och restauranger. Eller ta en tur till hamnen och njut av den salta luften och mysiga stämmningen.

    

   Parkering: 

   Hotellet hänvisar till de omkringliggande parkeringsplatserna och parkeringsområdet vid Skálatrøð, som ligger cirka 3-4 minuters gång från Hafnia. Det är zon-parkering (8 timmar) som gäller och det är möjligt att parkera 1 timme framför hotellet och 2 timmar på baksidan av hotellet, på ett begränsat antal p-platser. Bakom hotellet finns 4 p-platser som inte kan reserveras. Gäster brukar först lämna av sitt bagage och därefter parkera bilen.

    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Ingår (exkl. måndag i låg- och mellansäsong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Klaksvík
   Contact

   Hotel Klaksvík ligger bra med en fantastisk utsikt över fiskebyn Klaksvík. Hotellet var tidigare ett hem för sjömän men är nu ombyggt till ett trevligt hotell med stora rum. Hoteller serverar frukost och kaffe. Gratis trådlöst internet. Det är inte möjligt att äta lunch och middag på hotellet. 

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkluderad
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Runavík
   Contact

   Hotellet ligger bra i förhållande till byn och hamnen. Det lilla hotellet är utrustat med hiss och gratis wifi. Runavík är en färöisk by på södra Eysturoy med 3 700 invånare.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkluderad
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja

  Värt att veta

  Ö-hopp

  Detta paket ger dig möjlighet att uppleva flera olika öar.

   

  Hotellsemester i Tórshavn 

  Här bor du på ett av våra hotell i centrum av huvudstaden Tórshavn. Vi har två hotell:

   

  Hotell Hafnia:
  Hotellet ligger i den gamla stadsdelen som är fylld med historia. Från hotellets takterass är det en unik panoramautsikt över hela staden och havet. Läs mer här: hafnia.fo 

   

  Hotell Brandan:
  Hotellet har ett centralt läge mitt i Tórshavn med enbart några få minuters gång från stadens centrum. Läs mer här: hotelbrandan.com

   

  Färöarna i semesterhus

  Semesterhuspaketet inkluderar övernattning i privatägda semesterhus. Värme, elektricitet, sängkläder och städning är inkluderat. 

   

  Frukost vid tidig ankomst

  När du ankommer till Färöarna måndag morgon är frukost inte inkluderat. Du kan köpa till frukost på ankomstdagen. Priset för extra frukost kan variera från hotell till hotell.

   

  Specifika behov

  Om du har specifika behov ombeds du informera oss vid beställning.

   

  Vänligen observera

  Vi kan inte garantera att de specifika önskemålen såsom hytt eller paketresa kommer att vara ledigt vid beställning. Vi kommer såklart göra vårat yttersta för att erbjuda dig ett passande alternativ. Priset på paketresan kommer naturligtvis justeras efter ändringarna. 

  Catalogue (single)

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Ankomst
  Tórshavn. 17. okt 15:00
  Avresa
  Tórshavn. 17. okt 21:00
  Ankomst
  Hirtshals. 19. okt 10:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar