•  
 •  
 •  
 •  

Färöarna ö-hoppning - Bestseller 2018!

Smyril Line - Färöarna ö-hoppning - Bestseller 2018!

Färöarna ö-hoppning - Bestseller 2018!

Färöarna runt med övernattning på de olika öarna

Upplev ett av världens oförstörda och unika öhav. Upptäck Färöarna – de 18 öarna varav 17 är bebodda. Upplev landskapen så som du känner igen dem från bilderna.

 

När ni hoppar runt mellan öarna får ni de bästa möjligheterna för att uppleva Färöarna – de olika öarna, byarna, landskapen och dess natur. Vi har satt ihop en resa så ni kan välja mellan 4, 7, 10 eller 11 dagar på Färöarna.

 

Saksun

 

4 nätter på Färöarna 

Väljer ni resan bestående av 4 dagar på Färöarna så kommer det att ingå 2 övernattningar i Torshavn och 2 övernattningar utanför. Avresan från Hirtshals sker på tisdag, och man kommer fram till Torshavn på onsdag. Hemresan tar plats följande söndag. Då kommer man fram på tisdagmorgon till Hirtshals.

 

7 nätter på Färöarna 

Väljer ni resan bestående av 7 dagar på Färöarna så kommer det att ingå 3 övernattningar i Torshavn och 4 övernattningar utanför. Resan tar allt som allt 8 dagar. Avresan från Hirtshals sker på lördagen och man kommer fram till Torshavn sent på söndagkväll. Hemresan tar plats följande söndag. Då kommer man fram på tisdagmorgon till Hirtshals.

 

10 nätter på Färöarna

Väljer ni resan bestående av 10 dagar på Färöarna så kommer det att ingå 4 hotellövernattningar på hotell i Torshavn och 6 hotellövernattningar utanför. Resan tar allt som allt 14 dagar. Avresan från Hirtshals sker på lördagen och man kommer fram till Hirtshals tidigt på måndagmorgon. Hemresan sker på torsdagen följande vecka med ankomst i Hirtshals på lördagen.

 

11 nätter på Färöarna

Väljer ni resan bestående av 11 dagar på Färöarna så kommer det att ingå 5 hotellövernattningar på hotell i Torshavn och 6 hotellövernattningar utanför. Avresan från Hirtshals lördag 1/6 med ankomst till Tórshavn måndag morgon 3/6. Avresan från Tórshavn är fredag morgon veckan efter med ankomst till Hirtshals lördag. Eller avresan från Hirtshals sker på lördagen 17/8 och man kommer fram till Torshavn sent på söndagkväll 18/8. Hemresan tar plats torsdag veckan efter, då kommer man fram på lördag till Hirtshals.

 

Det kan förekomma olika varianter gällande resans sammansättning beroende på tidpunkt för resan, varaktighet och lediga hotell.

 

Viðareiði

 

De två största öarna, Streymoy och Eysturoy, är förbundna med en bro. Sundabrúgvin. Streymoy och Vágar är i sin tid förbundna via en underjordisk tunnel – Eysturoy och Borðoy likaså. Det finns goda färjeförbindelser mellan Torshavn och Suðuroy samt Gamlarætt och Sandoy. Gamlarætt ligger på den västliga sydspetsen av Streymoy – cirka 15 minuter med bil från Torshavn. De flesta andra öar kan besökas via sjövägen. Alla platser har goda förbindelser med färjor eller små båtöverfarter.

 

Vår reserådgivare har alla rest runt på Färöarna och ser fram emot att hjälpa dig med din beställning via telefon +45 96558500 och mail booking@smyrilline.dk.

 

 

priceExamples

Pris per person när 2 vuxna reser tillsammans inkl. 1 bil och hotell på Färöarna

Prislista (2019)

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

Ring och beställ
eller få mer info

+45 9655 8500

  Hoteller

  • Hotel Skálavík
   Contact

   Hotel Skálavík renoverades 2015 och erbjuder alla sina gäster trevligt och modernt boende och är en bra utgångspunkt för en härlig semester. Restaurangen på Hotel Skálavík erbjuder ett stort utbud av välsmakande, enkla måltider och har både varierande luncher och en eller tvårätters middagar.

    

   Frukosten är inkluderad för övernattande gäster och det bjuds på varierande frukostmenyer och på kvällen erbjuder vi en tvårätters meny.

    

   Det finns också möjlighet till att få en god dessert. Hotellet har 23 moderna rum och 1 lägenhet med 3 rum. Det finns dubbelrum, familjerum med en dubbelsäng och en våningssäng samt rum med 4 bäddar. 3-rumslägenheten är perfekt till stora familjer eller vänner med sina 3 dubbelsängar, 3 badrum, ett kök och ett vardagsrum samt privat ingång från den vidsträckta, gröna ängen.

    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkluderad
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Hafnia
   Contact

   Med ett centralt läge i Torshamn är Hotel Hafina en bra utgångspunkt för att utforska en av världens minsta huvudstäder. Torshamn bjuder på både den gamla statsdelen, små gator och trevliga caféer och restauranger. Eller ta en tur till hamnen och njut av den salta luften och mysiga stämmningen.

    

   Parkering: 

   Hotellet hänvisar till de omkringliggande parkeringsplatserna och parkeringsområdet vid Skálatrøð, som ligger cirka 3-4 minuters gång från Hafnia. Det är zon-parkering (8 timmar) som gäller och det är möjligt att parkera 1 timme framför hotellet och 2 timmar på baksidan av hotellet, på ett begränsat antal p-platser. Bakom hotellet finns 4 p-platser som inte kan reserveras. Gäster brukar först lämna av sitt bagage och därefter parkera bilen.

    

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Ingår (exkl. måndag i låg- och mellansäsong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   12:00
  • Hotel Føroyar
   Contact

   Upplev Färöarna från sin bästa sida. Kombinera naturupplevelser med skandinavisk bekvämlighet när du övernattar på det 4-stjärniga Hotel Føroyar som bjuder på hög kulinarisk kvalitet, utsikt över Tórshavn från restauranten och goda parkeringsmöjligheter. Hotellet ligger i ett naturskönt och lugnt område med fåglar som bygger bon på taket och lunkande får utanför fönstret. Ändå är det inte långt från Tórshavn – endast 6 minuter i bil eller en 25 minuters härlig promenad på gamla stigar genom den härliga naturen. Hotel Føroyar utökade under våren 2018 sin rumskapacitet med 23 rum i det närliggande annexet, Kerjalon. Rummen i Kerjalon har samma standard som huvudbyggnadens rum. Halvdelen av rummen har utsikt till Tórshavn och den andra halvdelen har utsikt över den vackra naturen som finns precis utanför. I huvudbyggnaden har samtliga rum utsikt över Tórshavn.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Ingår (exkl. måndag i låg- och mellansäsong)
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Tórshavn
   Contact

   Hotell Tórshavn har ett centralt läge med en härlig utsikt över hamnen, Vágsbotn. Stadshuset ligger så gott som i hotellets trädgård.

    

   Övernattar du på Hotell Tórshavn bor du i centrum med närhet till butiker, caféer och restauranter. Hotell Tórshavn är ett modernt hotell där du kan slappna av i de vackra, ljusa rummen, som är inredda i varma, behagliga färger.

    

   Hotell Tórshavn har 43 rum och 73 sängar allt som allt. Rummen varierar i storlek och det finns något för alla.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Included
   Restaurant
   Yes
   Internet access
   Wireless internet
   TV
   Yes
   Check-in
   14:00
   Check-out
   11:00
  • Hotel Klaksvík
   Contact

   Hotel Klaksvík ligger bra med en fantastisk utsikt över fiskebyn Klaksvík. Hotellet var tidigare ett hem för sjömän men är nu ombyggt till ett trevligt hotell med stora rum. Hoteller serverar frukost och kaffe. Gratis trådlöst internet. Det är inte möjligt att äta lunch och middag på hotellet. 

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkluderad
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja
   Check-in
   14:00
   Check-out
   10:00
  • Hotel Runavík
   Contact

   Hotellet ligger bra i förhållande till byn och hamnen. Det lilla hotellet är utrustat med hiss och gratis wifi. Runavík är en färöisk by på södra Eysturoy med 3 700 invånare.

   Type
   Hotel
   Location
   Faroe Islands
   Breakfast
   Inkluderad
   Restaurant
   Ja
   Internet access
   Ja
   TV
   Ja
   Parking
   Ja

  Så kommer ni till och från Sandoy

  Färjeturen tar ca. 30 min och färjan heter: M/F Teistin. 

  Priser för överfarten betalar ni på returresan från ön. Priser hittar ni her
   

  Vägledande (2015) för bil och 1 chaufför: Bil < 5m: DKK 160,- + priset för vuxna per person över 15 år är 40 DKK retur. Barn 7-15 år betalar ½ priset. Bilar över 7 m och/eller högre än 1,9 m ska beställa plats på tel. +298 293103. Vägledande pris för extra längd är 480 kr/m.

   

  Avgångar kan ni se her (se under Skopun-Gomlarætt). Gomlarætt (på denna sidan av ön), Skopun (på andra sidan). Det tar ca. 20 min att köra från Torshamn till Gomlarætt. Det tar ca. 20-30 min att köra till Skopun till Skálavík. Fordon bör vara i kön minst 15 minuter innan avgång.

   

  Catalogue (single)

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Avresa
  Tórshavn. 22. okt 21:00
  Ankomst
  Seyðisfjørð. 23. okt 15:00
  Avresa
  Seyðisfjørð. 24. okt 20:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar