+45 9655 8500
se - Spara 1 000 DKK per person och upplev den färöiska ögruppen

Spara 1 000 DKK per person och upplev den färöiska ögruppen

7 dagar på öhopp den 11:e augusti 2018.

Du får 1 000 DKK i rabatt per person på detta erbjudande som vi har satt ihop med hotellövernattningar mellan den 12-14 augusti på Hotel Runavik, övernattning på Hotel Klaksvik mellan den 14-16 augusti för att avsluta resan med 3 övernattningar på Hotel Föroyar mellan 16-19 augusti. Ombord övernattar ni i egen 2 personershytt utan fönster med badrum, ni tar er egen personbil med ombord samt får frukost under hela resan.

 
På Färöarna är vägarna lugna och ni tar er runt på de slingriga vägarna, alltid  omgivna med minst en av de 340 fjälltopparna och även ofta havet eftersom man aldrig är längre än 5 kilometer från den stora Atlanten. 6 av öarna är sammankopplade med tunnlar eller broar och de 11 andra kan man besöka via färjeöverfart.

 

Dagarna på Färöarna planerar ni själva och ni kan få massvis av inspiration i vårt 20-sidiga upplevelsemagasin som med vackra bilder och bra områdesbeskrivningar tar er med runt på Färöarna. Magasinet kan ni läsa online här, och vill ni veta mer om vädret kan ni exempelvis använda  mitrejsevejr.dk/l/klima-faeroeerne.

 

Färöarna är 18 vulkaniska klippöar med branta bergssidor, mjuka gräsmarker och gamla vandringsstigar mellan de färgglada små byarna. Den storslagna och orörda naturen på Färöarna finns överallt precis utanför dörren. Man är aldrig med än 5 km från havet och har alltid utsikt till flera av de 340 fjälltopparna.  

 

Tips

Ni har möjlighet för att göra resan ännu mer spännande genom att deltaga på en av våra bussutflykter med guide. Se mer om möjligheterna här.

 

Ni kan spara mellan 10-15% på måltiderna ombord genom förbeställning.

 

Lite praktiskt

  • Vi har skapat ett informationsmagasin till dig där du kan hitta svar på många av de mest ställda frågorna om resan. Informationsmagasinet kan du läsa online här.
  • Om ni vill läsa mer om fartygsplanen så kan ni göra det här, avgång och ankomst med MS Norröna här och här kan nu se färjeavgångar till Sandoy samt se priser här.  
  • Vill ni läsa lite om vad MS Norröna kan erbjuda under färjeresan kan ni göra det här.

 


 

Erbjudandepriset per person, när 2 reser tillsammans

 

Hytt för 2 personer utan fönster: 

DKK 6.430

 

Hytt för 2 personer med fönster: 

DKK 6.680

 

Hytt med dubbelsäng och fönster:

DKK 7.430

 

Lyxhytt med dubbelsäng:

DKK 7.680

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och boka

eller få höra mer

+45 96 55 85 00

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Nästa ankomst och avresa

Avresa
Tórshavn. 17. jan 09:00
Ankomst
Seyðisfjørð. 18. jan 01:00
Avresa
Seyðisfjørð. 18. jan 05:00

Med förbehåll för fel och korrigeringar