+45 9655 8500
Smyril Line - Stugsemester på Färöarna

Stugsemester på Färöarna

Optimalt alternativ med plats för umgänge med familj och vänner, barn och barnbarn

Vare sig ni reser som par, familj eller vänner, är en semester i ett fritidshus en äkta upplevelse i privata och avslappnade omgivningar. När du kör i egen bil och bor i ett fritidshus, har du friheten att genomföra varje dag precis som du önskar.

 

Vi har sammanställt din paketresa med färjeresa ombord på Norröna och övernattning i ett fritidshus. Slutstädning görs efter er avresa.

 

 

Du planerar dagarna på Färöarna precis som det passar dig. Hemmamys, en stadstur i Torshavn eller en dagstur till en av de andra öarna. Upplagt för att kunna återvända till fritidshuset för gemensam matlagning, avkoppling och samtal över dagens upplevelser. 

 

Få inspiration för resan före avgång. Se vårt upplevelsemagasin på nätet.

 

Under högsäsong erbjuder vi 10 dagars resa med 7 nätter i fritidshus på Färöarna och i mitten säsongen erbjuds 2 veckors resa med 10 nätter i ett fritidshus.

 

Saksun

 

Priserna är baserade på den billigaste lägenheten, som är lägenhet 107 i Tórshavn, som kan hyras genom Greengate Incoming. Ni kan välja mellan stuga eller semesterlägenhet belägna i Torshavn eller utanför. Vid kontakt till oss så föreslår vi att ni har valt ut 3-5 boenden som ni önskar. Ni kan välja stuga på visittorshavn.fo/smyrilline och greengate.fo/smyrilline. Hytter ombord på färjan kan ses här

 
De angivna priserna är vägledande och beror på ert val av ledig stuga, antalet resande, typen av hytt ni väljer och storleken på er bil ni tar med er. Ni kan beställa resan hos våra resekonsulter som alla har besökt Färöarna många gånger på telefon +45 96 55 85 00. Ni kan också skicka ett mail till booking@smyrilline.dk. Vid anmälan ber vi er att vara behjälpliga genom att upplysa vart ni har sett de önskade stugorna. 

 

 

OBS: Praktiskt angående semesterboendet: Alla stugorna är privatägda, inredda individuellt och utrustade med vardagsrum, sovrum, matplats och kök. Köket har kylskåp och utrustning till antalet bokade personer. Priserna är inkl. avresestädning och sängkläder, som dock är obligatorisk. 

 

 

priceExamples

Pris per person när 2 vuxna reser tillsammans inkl. 1 bil

Prislista (2019)

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

SMDFHP

Ring och beställ
eller få mer info

+45 9655 8500

  test

  Catalogue (single)

  • Inspirationskatalog

   Inspirationskatalog

   Inspiration till din vistelse på Färöarna.

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Ankomst
  Seyðisfjørð. 18. sep 09:00
  Avresa
  Seyðisfjørð. 19. sep 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 20. sep 15:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar