+45 9655 8500
se - Färöarna. Stugsemester

Färöarna. Stugsemester

Optimalt alternativ med plats för umgänge med familj och vänner, barn och barnbarn. 

Om ni själva vill bestämma ert program på Färöarna och ha plats för familjen eller vännerna, så är övernattning i en stuga ett av det bästa alternativen för att samlas och ha plats till mer privata och avslappnade umgängen. 

 

Vi har satt ihop er paketresa med segling ombord på färjan Norröna, övernattning i en stuga, avresestädning utförs efter er avresa och ni tar med er egen personbil ombord. 

 

Stugorna på Färöarna är alla privatägda och därför också individuellt inredda så ni får också en autentisk semesterupplevelse. När ni kör med egen bil och bor i semesterboende, har ni friheten att bestämma exakt hur ni vill att varje dag ska se ut. 

 

 

Dagarna på Färöarna planerar ni så som det passar just er. Kanske slappar ni i stugan eller tar en tur runt på öarna och ett besök till Torshavn och åker tillbaka fulla med frisk luft och nya intryck till kvällens gemensamma matlagning och slappande efter dagens upplevelser. Inför resan kan ni hitta bra inspiration i vårt upplevelsemagasin som ni kan läsa online här, och i andra kunders intressanta resedagböcker som ni kan läsa online här

 

Under sommarperioden erbjuder vi 10 dagars resa med 7 övernattningar i stuga på Färöarna. Under våren och hösten erbjuder vi en veckas resa med 3 övernattningar i stuga eller 2 veckors resa med 10 övernattningar i stuga.  

 

Saksun

 

Priserna gäller för utvalda stugor och sommarhus. Ni kan välja mellan stuga eller semesterlägenhet belägna i Torshavn eller utanför. Vid kontakt till oss så föreslår vi att ni har valt ut 3-5 boenden som ni önskar. Ni kan välja stuga på visittorshavn.fo/smyrilline och greengate.fo/smyrilline. Ni kan också se de olika övernattningsalternativen ni har ombord på färjan här

 
De angivna priserna är vägledande och beror på ert val av ledig stuga, antalet resande, typen av hytt ni väljer och storleken på er bil ni tar med er. Ni kan beställa resan hos våra resekonsulter som alla har besökt Färöarna många gånger på telefon +45 96 55 85 00. Ni kan också skicka ett mail till booking@smyrilline.dk. Vid anmälan ber vi er att vara behjälpliga genom att upplysa vart ni har sett de önskade stugorna. 

 

 

OBS: Praktiskt angående semesterboendet: Alla stugorna är privatägda, inredda individuellt och utrustade med vardagsrum, sovrum, matplats och kök. Köket har kylskåp och utrustning till antalet bokade personer. Priserna är inkl. avresestädning, som dock är obligatorisk. Var uppmärksam på de gällande bestämmelserna angående sängkläder, handdukar och liknande. 

 

Pris per person:

 

I högsäsong 2018

 

7 dagars resa med 4 nätter i fritidshus på Färöarna:

 

2 vuxna och 2 barn (3-11 år): 

från DKK 3.035

 

 

10 dagars resa med 7 nätter i fritidshus på Färöarna:

 

2 vuxna:

från DKK 6.450

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

SMDFHP

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och boka

eller få höra mer

+45 96 55 85 00

Catalogue (single)

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Nästa ankomst och avresa

Avresa
Hirtshals. 24. feb 15:00
Ankomst
Tórshavn. 26. feb 05:00
Avresa
Tórshavn. 26. feb 14:00

Med förbehåll för fel och korrigeringar