Pakkeresor til Nordatlantiske resemål sedan 1982

Smyril Line - Färöarna. Fritidshussemester

Färöarna. Fritidshussemester

Optimala förutsättningar och plats till att njuta tillsammans med barnen, familjen och vännerna.

Inspiration till er vistelse på Färöarna.

När ni väljer fritidshus som ram för semestern på Färöarna får ni de bästa förutsättningarna för att samlas och och plats till mer privat och avslappnad stämning än på hotell. Vi har satt samman er paketresa med kryssning ombord på M/S Norröna i 2 (eller 4) personers hytt, ni tar med er egen personbil och övernattar i et fritidshus.


Under sommarperioden erbjuder vi 10 dagars resa med 7 övernattningar i fritidshus på Färöarna. På våren och hösten erbjuder vi 1 veckas resa med 3 övernattningar i fritidshus eller 2 veckors resa med 10 övernattningar i fritidshus. Priserna gäller för utvalda fritidshus. Ni kan välja mellan fritidshus eller semesterlägenheter som ligger i Torshamn eller utanför. Vid konsultation föreslår vi att du har valt ut 3-5 önskningar av fritidshus. Ni kan välja hus på www.visittorshavn.fo/dk/feriehuse/smyrilline

 

Fritidshusen på Färöarna är allesamman privatägda och därför också individuellt inredda så ni får en autentisk semesterupplevelse. När ni kör med egen bil och bor i semesterhus har ni frihet till att genomföra och planera varje dag precis som vill. Innan avresa kan ni planera några av de sevärdheter som ni vill besöka genom att läsa vårt inspirerande 20-sidiga magasin, som kan läsas online här. Det kommer med sina fantastiska bilder och områdesbeskrivningar ta er med runt Färöarna så ni kan spendera dagarna precis som ni vill. Kanske bara slappna av i fritidshuset eller ta en tur runt öarna och ett besök i Torshamn, för att sedan återvända full av frisk luft och nya intryck, och bara njuta av gemensam matlagning och avkoppling efter dagens upplevelser. 

 

Ni kan boka resan hos våra resekonsulenter som allesammans har besökt Färöarna många gånger och gärna hjälper er med rådgivning på telefonnummer +45 96558500. Ni kan också maila till booking@smyrilline.dk. *När ni ringer/mailar ber vi er att hjälpa oss med uppgifter om vart ni har sett de utvalda husen.

 

Pris per person:

 

I högsäsong 2017:

 

10 dagars resa med 7 nätter i fritidshus på Färöarna:

  • 2 vuxna och 2 barn (3-11 år): från DKK 4.350
  • 2 vuxna: från DKK 7.820

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

SMDFHP

Priset inkluderar:

Ring och boka

eller få höra mer

+45 96 55 85 00