•  
 •  
 •  
 •  
 •  

Stugsemester på Färöarna

Smyril Line - Stugsemester på Färöarna

Stugsemester på Färöarna

Optimalt alternativ med plats för umgänge med familj och vänner, barn och barnbarn

När ni väljer fritidshus som boende för er semester på Färöarna får ni de bästa möjligheterna för att samlas och ha privata samt avslappnade ramar för er vistelse. Fritidshusen är privatägda och därför också individuellt inredda så ni får en autentisk upplevelse. Ni kan spendera dagarna precis som ni vill. Kanske vill ni bara ta det lugnt, gå prommenader i naturen eller besöka Tórshavn. Ni kan alltid landa tillbaka i huset, fyllda med frisk luft och nya intryck. I fritidshuset har ni möjlighet för att njuta av gemensam matlagning och avkoppling efter dagens upplevelser.

 

Vi har sammanställt din paketresa med färjeresa ombord på Norröna och övernattning i ett fritidshus. Slutstädning görs efter er avresa. Under högsäsong erbjuder vi 10 dagars resa med 7 nätter i fritidshus på Färöarna och i mitten säsongen erbjuds 2 veckors resa med 10 nätter i ett fritidshus.

 

 

Ni kan välja mellan stuga eller semesterlägenhet belägna i Torshavn eller utanför. Vid kontakt till oss så föreslår vi att ni har valt ut 3-5 boenden som ni önskar. Ni kan välja stuga på visittorshavn.fo/smyrilline och greengate.fo/smyrilline. Hytter ombord på färjan kan ses här

 
De angivna priserna är vägledande och beror på ert val av ledig stuga, antalet resande, typen av hytt ni väljer och storleken på er bil ni tar med er. Ni kan beställa resan hos våra resekonsulter som alla har besökt Färöarna många gånger på telefon +45 96 55 85 00. Ni kan också skicka ett mail till booking@smyrilline.dk. Vid anmälan ber vi er att vara behjälpliga genom att upplysa vart ni har sett de önskade stugorna. 

 

OBS: Praktiskt angående semesterboendet: Alla stugorna är privatägda, inredda individuellt och utrustade med vardagsrum, sovrum, matplats och kök. Köket har kylskåp och utrustning till antalet bokade personer. Priserna är inkl. avresestädning och sängkläder, som dock är obligatorisk. 

 

 

  Värt att veta

  Ö-hopp

  Detta paket ger dig möjlighet att uppleva flera olika öar.

   

  Hotellsemester i Tórshavn 

  Här bor du på ett av våra hotell i centrum av huvudstaden Tórshavn. Vi har två hotell:

   

  Hotell Hafnia:
  Hotellet ligger i den gamla stadsdelen som är fylld med historia. Från hotellets takterass är det en unik panoramautsikt över hela staden och havet. Läs mer här: hafnia.fo 

   

  Hotell Brandan:
  Hotellet har ett centralt läge mitt i Tórshavn med enbart några få minuters gång från stadens centrum. Läs mer här: hotelbrandan.com

   

  Färöarna i semesterhus

  Semesterhuspaketet inkluderar övernattning i privatägda semesterhus. Värme, elektricitet, sängkläder och städning är inkluderat. 

   

  Frukost vid tidig ankomst

  När du ankommer till Färöarna måndag morgon är frukost inte inkluderat. Du kan köpa till frukost på ankomstdagen. Priset för extra frukost kan variera från hotell till hotell.

   

  Specifika behov

  Om du har specifika behov ombeds du informera oss vid beställning.

   

  Vänligen observera

  Vi kan inte garantera att de specifika önskemålen såsom hytt eller paketresa kommer att vara ledigt vid beställning. Vi kommer såklart göra vårat yttersta för att erbjuda dig ett passande alternativ. Priset på paketresan kommer naturligtvis justeras efter ändringarna. 

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Avresa
  Hirtshals . 25. jan 16:00
  Ankomst
  Tórshavn. 27. jan 08:00
  Avresa
  Tórshavn. 27. jan 14:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar