+45 9655 8500
Smyril Line - Stugsemester på Färöarna

Stugsemester på Färöarna

Optimalt alternativ med plats för umgänge med familj och vänner, barn och barnbarn. 

Vare sig ni reser som par, familj eller vänner, är en semester i ett fritidshus en äkta upplevelse i privata och avslappnade omgivningar. När du kör i egen bil och bor i ett fritidshus, har du friheten att genomföra varje dag precis som du önskar.

 

Vi har sammanställt din paketresa med färjeresa ombord på Norröna och övernattning i ett fritidshus. Slutstädning görs efter er avresa.

 

Stugorna på Färöarna är alla privatägda och därför också individuellt inredda så ni får också en autentisk semesterupplevelse. När ni kör med egen bil och bor i semesterboende, har ni friheten att bestämma exakt hur ni vill att varje dag ska se ut. 

 

 

Du planerar dagarna på Färöarna precis som det passar dig. Hemmamys, en stadstur i Torshavn eller en dagstur till en av de andra öarna. Upplagt för att kunna återvända till fritidshuset för gemensam matlagning, avkoppling och samtal över dagens upplevelser. 

 

Få inspiration för resan före avgång. Se vårt upplevelsemagasin här eller läs om andra reseupplevelser från andra resenärer här

 

Under högsäsong erbjuder vi 10 dagars resa med 7 nätter i fritidshus på Färöarna. I mitten säsongen erbjuds 1 veckas resa med 3 nätter i ett fritidshus eller 2 veckors resa med 10 nätter i ett fritidshus.

 

Saksun

 

Priserna gäller för utvalda stugor och sommarhus. Ni kan välja mellan stuga eller semesterlägenhet belägna i Torshavn eller utanför. Vid kontakt till oss så föreslår vi att ni har valt ut 3-5 boenden som ni önskar. Ni kan välja stuga på visittorshavn.fo/smyrilline och greengate.fo/smyrilline. Hytter ombord på färjan kan ses här

 
De angivna priserna är vägledande och beror på ert val av ledig stuga, antalet resande, typen av hytt ni väljer och storleken på er bil ni tar med er. Ni kan beställa resan hos våra resekonsulter som alla har besökt Färöarna många gånger på telefon +45 96 55 85 00. Ni kan också skicka ett mail till booking@smyrilline.dk. Vid anmälan ber vi er att vara behjälpliga genom att upplysa vart ni har sett de önskade stugorna. 

 

OBS: Praktiskt angående semesterboendet: Alla stugorna är privatägda, inredda individuellt och utrustade med vardagsrum, sovrum, matplats och kök. Köket har kylskåp och utrustning till antalet bokade personer. Priserna är inkl. avresestädning, som dock är obligatorisk. Var uppmärksam på de gällande bestämmelserna angående sängkläder, handdukar och liknande. 

 

 

TIPS
Vi marknadsför våra resor i hela Europa och Skandinavien och våra destinationer är eftertraktade. Därför vill vi notera att avgångar och boende i perioden 14/6-11/8 2018 kan snabbt säljs slut. Vi rekommenderar att du beställer snabbt och läser igenom våra köpvillkor. 

 

 

Pris per person:

 

I högsäsong 2018

 

7 dagars resa med 4 nätter i fritidshus på Färöarna:

 

2 vuxna och 2 barn (3-11 år): 

från DKK 3.035

 

 

10 dagars resa med 7 nätter i fritidshus på Färöarna:

 

2 vuxna:

från DKK 6.450

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

SMDFHP

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och boka

eller få höra mer

+45 96 55 85 00

Catalogue (single)

  • Inspirationskatalog

    Inspirationskatalog

    Inspiration till din vistelse på Färöarna.

Nästa ankomst och avresa

Avresa
Tórshavn. 15. jul 23:30
Ankomst
Hirtshals. 17. jul 09:30
Avresa
Hirtshals. 17. jul 11:30

Med förbehåll för fel och korrigeringar