+45 9655 8500
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Utflykter på Färöarna

Följ med på en av våra utflykter

Smyril Line erbjuder varje vecka bussutflykter med dansk- och engelsktalande guider under sommarperioden, fyra gånger i veckan. Måndagsutflykten går till historiska Kirkjubøur och med en rundtur i Torshavn och den gamla stadsdelen Reyni, där Färöarnas regering Tinganes också ligger, som besöks till fots. På onsdagar erbjuds utflykt till den tidigare herrgården Garðahúsið där värdsparet serverar kaffe/te och kakor. Denna utflykt ger dig en unik möjlighet för att uppleva den underbara färöiska gästfriheten samt den storslagna naturen på både Streymoy och Eysturoy. Torsdag går utflykten till byn Gjógv på Eysturoy som är känd för sin storslagna ravinklyfta vilken har gett byn dess namn. Fredagsutflykten går till den pittoreska byn Saksun som är känd för sin strand som omges av branta berg samt kyrkan från 1858 och gården Dúvugarður med anor från 1600-talet.

 

Från april till juni är det också möjligt att beställa bussresa Tórshavn och Kirkjubøur samt bussresan till Gjógv. Bussutflykten Tórshavn och Kirkjubøur genomförs alla måndagar i perioden 9/4 till och med 4/6 samt 27/8 till och med 22/10 2018. Bussutflykten till Gjógv går alla torsdagar från 12/4 till och med 7/6 samt 30/8 till och med 25/10 2018.

 

Utöver våra bussutflykter erbjuder vi också vandringsturer med dansk- och engelsktalande guide. Du kan välja mellan tre olika vandringsutflykter som kan bokas från vår till höst så länge vädret tillåter det. Om du önskar att se och uppleva Färöarna till fots så är detta en unik möjlighet för att få en personligt guidad utflykt till tre utvalda resmål. Pris på förfrågan. 

 

Utflykterna kan beställas tillsammans med din resa. Du kan välja att förboka helt fram till en månad innan avresa på telefon +45 96 55 85 00. Betalning av utflykterna förfaller samtidigt som bokningen med betalkort. 

 

Smyril Line förbehåller sig rätten att ändra eller avboka en utflykt vid hårt väder eller andra oförutsägbara förhållanden. Om Smyril Line, oavsett orsak, skulle behöva ändra en utflykt så finns det inte möjlighet för återbetalning av utflykten. Om Smyril Line, oavsett orsak, skulle behöva ställa in en resa, så blir beloppet återbetalat efter hemkomst. Av säkerhetsskäl förbehåller Smyril Line sig rätten till att neka resande att deltaga på utflykten, om guiden anser att resenären inte har korrekt utrustning för utflykten. 

 

  Bussutflykte 2018

  sml-productlist-2015-new-general

  Vandreture 2018

  sml-productlist-2015-new-general

  Catalogue (single)

  • Inspirationskatalog

   Inspirationskatalog

   Inspiration till din vistelse på Färöarna.

  Catalogue (single)

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Ankomst
  Seyðisfjørð. 18. sep 09:00
  Avresa
  Seyðisfjørð. 19. sep 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 20. sep 15:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar