+45 9655 8500
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Utflykter på Färöarna

Följ med på en av våra utflykter

Smyril Line erbjuder varje vecka bussutflykter med dansk- och engelsktalande guider under sommarperioden, fyra gånger i veckan. Måndagsutflykten går till historiska Kirkjubøur och med en rundtur i Torshavn och den gamla stadsdelen Reyni, där Färöarnas regering Tinganes också ligger, som besöks till fots. På onsdagar erbjuds utflykt till den tidigare herrgården Garðahúsið där värdsparet serverar kaffe/te och kakor. Denna utflykt ger dig en unik möjlighet för att uppleva den underbara färöiska gästfriheten samt den storslagna naturen på både Streymoy och Eysturoy. Torsdag går utflykten till byn Gjógv på Eysturoy som är känd för sin storslagna ravinklyfta vilken har gett byn dess namn. Fredagsutflykten går till den pittoreska byn Saksun som är känd för sin strand som omges av branta berg samt kyrkan från 1858 och gården Dúvugarður med anor från 1600-talet.

 

Utöver våra bussutflykter erbjuder vi också vandringsturer med dansk- och engelsktalande guide. Du kan välja mellan tre olika vandringsutflykter som kan bokas från vår till höst så länge vädret tillåter det. Om du önskar att se och uppleva Färöarna till fots så är detta en unik möjlighet för att få en personligt guidad utflykt till tre utvalda resmål. Pris på förfrågan. 

 

Utflykterna kan beställas tillsammans med din resa. Du kan välja att förboka helt fram till en månad innan avresa på telefon +45 96 55 85 00. Betalning av utflykterna förfaller samtidigt som bokningen med betalkort. 

 

Smyril Line förbehåller sig rätten att ändra eller avboka en utflykt vid hårt väder eller andra oförutsägbara förhållanden. Om Smyril Line, oavsett orsak, skulle behöva ändra en utflykt så finns det inte möjlighet för återbetalning av utflykten. Om Smyril Line, oavsett orsak, skulle behöva ställa in en resa, så blir beloppet återbetalat efter hemkomst. Av säkerhetsskäl förbehåller Smyril Line sig rätten till att neka resande att deltaga på utflykten, om guiden anser att resenären inte har korrekt utrustning för utflykten. 

 

 

 

  Bussture 2019

  sml-productlist-2015-new-general

  Vandring 2019

  sml-productlist-2015-new-general

  Båttur 2019

  sml-productlist-2015-new-general

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Ankomst
  Hirtshals. 17. nov 10:00
  Avresa
  Hirtshals. 17. nov 15:00
  Ankomst
  Tórshavn. 19. nov 06:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar