Island kör-själv semester

Det finns inte många platser på jorden som man finner så storslagen och mångsidig natur som här, där kontinentalplattorna mellan Amerika och Europa möts och naturen utspelar sig på det mest fantastiska sätt. Ni kan uppleva inlandsisar, exploderande och ångande gejsrar, termiska bad, svavellandskap, stora brusade vattenfall, pyrande vulkaner, månliknande lavalandskap, flytande isberg, kalvande glaciärer och små pittoreska byar.  

  

Våra upplevelseresor är baserade på att köra runt ön, vilket är ca. 140-160 mil. Antalet naturupplevelser längs med vägen är många och varierade. Vi har ett stort utbud av  kör-själv program/vägbeskrivningar. När du väljer en kör-själv semester startar upplevelserna redan när ni parkerat bilen ombord. M/S Norröna korsar Nordatlanten och seglar efter vikingarnas ursprungliga farled, ut på Atlanten och förbi Shetlandsöarna till Färöarna och sedan upp till Island. Naturligtvis går det att kombinera resan med ett 2-3 dagars stopp på Färöarna på vägen upp eller hem.

 

Våra reserådgivare har själva besökt Island och rest med M/S Norröna och ser fram emot att rådgiva er inför och vid er beställning på telefon: +45 96 55 85 00 eller skicka ett mail till booking@smyrilline.dk  

 

 

Resekatalog

Catalogue (single)

Endast färjeresa

sml-productlist-2015-new-general

Paketresor

sml-productlist-2015-new-general

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Nästa ankomst och avresa

Avresa
Hirtshals . 25. jan 16:00
Ankomst
Tórshavn. 27. jan 08:00
Avresa
Tórshavn. 27. jan 14:00

Med förbehåll för fel och korrigeringar