+45 9655 8500

Island paketresor

Smyril Line - Island paketresor

Island paketresor

Obeskrivliga upplevelser på Island 

De nordamerikanska och europeiska kontinentalplattorna möts precis där Island ligger och det har skapat spektakulära naturfenomen. På Island kan du uppleva en storslagen och allsidig natur med många vattenfall, gejsrar, vulkaner, isglaciärer, lava- och svavellandskap, fina sjöar med flytande isberg och små härliga byar. 

 

I nästan varje by kan du ta ett bad i ett av Islands många termiska bad. Det är kort sagt naturfenomen som nästan inte kan beskrivas utan måste upplevas. De stora upplevelserna väntar på allvar när du tar bilen och kör ön runt. 

 

Vi ger dig många möjligheter att välja mellan med vårt stora utbud av olika övernattningsalternativ och bilrutter på Island. Du kan också välja mellan att stanna 1, 2 eller flera veckor på Island. Våra ruttprogram med förslag till hur ni lägger upp er bilresa runt landet har noggrant satts ihop dag för dag och de är sprängfyllda med upplevelser. 

 

Våra reserådgivare har själva rest på Island och ser fram emot att hjälpa er med rådgivning och beställning av er resa på tel. +45 96558500 eller via mail booking@smyrilline.dk

 

 

Catalogue (single)

sml-productlist-2015-new-general

Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Nästa ankomst och avresa

Avresa
Hirtshals . 15. dec 15:00
Ankomst
Tórshavn . 17. dec 10:00
Avresa
Tórshavn . 17. dec 14:00

Med förbehåll för fel och korrigeringar