Pakkeresor til Nordatlantiske resemål sedan 1982

se - Vinter Cruise

Vinter Cruise

Obeskrivbara upplevelser på Island och korta besök på Färöarna 

 

Med denna vinter resa får du möjlighet för att uppleva det Island som du kanske känner igen från de populära TV-serierna Game of Thrones och Fångade

 

Du reser från danska Hirtshals upp längs den norska kusten och ut på Nordatlanten, nära förbi Shetlandsöarna och första stoppet blir 9 timmar i Torshavn där du till fots (eller med gratis stadsbuss) kan uppleva världens minsta huvudstad, som är en charmerande blandning av gammalt och nytt. 

 

 

Därefter fortsätter resan vidare till isländska Seydisfjordur där du har 36 timmar till att uppleva östkusten innan resan åter går tillbaka till Torshavn där det blir 6 timmar till att uppleva staden innan färjan avgår hemåt. Du kan välja att resa med eller utan egen personbil ombord. I priset ingår övernattning ombord i 7 dygn under hela resan, 2 korta stopp på Färöarna och 1 stopp på Island.

 

 

 

Island korades 2016 till världens mest fredliga och säkra resmål av Global Peace Index. Naturen här är överväldigande storslagen. Här möts de nordamerikanska och europeiska kontinentalplattorna vilket har skapat Islands spektakulära naturfenomen såsom vulkaner, storslagna vattenfall, glaciärer och varma termiska bad, lavamarker och svavellandskap, vackra sjöar med flytande isberg och trevliga byar.

 

Färöarna är en av världens vackraste ögrupper och på denna resa kommer du förstå varför när färjan seglar in bland alla öar på vägen till Torshavn. Naturen här är mildare än på Island men lika vackert. På vårt stopp i Torvshamn har du tid till att uppleva och få ett bra intryck av staden.

 

Vi rekommenderar att ta med varma kläder, mössa, handskar och varma skor. Var medveten om att i Island rekommenderar vinterdäck och snökedjor alla månader av året exkl. Juni, juli och augusti.


 

Pris per person utan/med bil, när 2 reser tillsammans

 

Avresemöjligheter: 

28/10 2017 – 9/12 2017

 

2 personers-hytt utan fönster:  
3.265 DKK / 4.195 DKK

 
2 personers-hytt med fönster: 
3.845 DKK / 4.775 DKK

 
2 personers-hytt dubbelsäng:  
3.930 DKK / 4.860 DKK

 
Deluxehytt: 
5.030 DKK / 5.960 DKK

 

Sviten: 
5.695 DKK / 6.625 DKK

 

Singelhytt: 
4.540 DKK / 5.470 DKK

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

SMCW

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och boka

eller få höra mer

+45 96 55 85 00

  Island

  Klimatet på Island är oceaniskt - milda vintrar och kyliga somrar. Genomsnittstemperaturen i juli är 10-13°C. I juli har Island nästan 24 h dagsljus. Dock är det mörkt i stort sett hela dagarna från oktober till mars, men vid klart väder och frostgrader kan man få möjligheten att uppleva norrsken. 

   

  Information om vädret kan man hitta på www.dmi.dk/island/vejret/byvejr eller på engelska och norska på www.yr.no.

   

  2-dygnsprognos:

  2-døgnsudsigt

   

  3 till 9-dygnsprognos:

  2-døgnsudsigt

   

  Få uppdaterade väderprognoser på dmi.dk

  Färöarna

  Klimatet på Färöarna är präglat av milda vintrar och kyliga somrar och är ibland mycket fuktigt och regningt, ofta med dimma, speciellt i juni, juli och augusti. Vädret kan växla inom en timmes bilfärd och ofta kan man uppleva samtliga årets årstider inom ett kort köravstånd på en enda dag. 

   

  Information om vädret kan man hitta på www.dmi.dk/faeroerne/vejret/byvejr eller på engelska och norska på www.yr.no.

   

  2-dygnsprognos:

  2-døgnsudsigt

   

  3 till 9-dygnsprognos:

  2-døgnsudsigt

   

  Få uppdaterade väderprognoser på dmi.dk