Pakkeresor til Nordatlantiske resemål sedan 1982

se - Island paketresor

Island paketresor

Obeskrivliga upplevelser på Island 

De nordamerikanska och europeiska kontinentalplattorna möts precis där Island ligger och det har skapat spektakulära naturfenomen. På Island kan du uppleva en storslagen och allsidig natur med många vattenfall, gejsrar, vulkaner, isglaciärer, lava- och svavellandskap, fina sjöar med flytande isberg och små härliga byar. 

 

I nästan varje by kan du ta ett bad i ett av Islands många termiska bad. Det är kort sagt naturfenomen som nästan inte kan beskrivas utan måste upplevas. De stora upplevelserna väntar på allvar när du tar bilen och kör ön runt. 

 

Vi ger dig många möjligheter att välja mellan med vårt stora utbud av olika övernattningsalternativ och bilrutter på Island. Du kan också välja mellan att stanna 1, 2 eller flera veckor på Island. Våra ruttprogram med förslag till hur ni lägger upp er bilresa runt landet har noggrant satts ihop dag för dag och de är sprängfyllda med upplevelser. 

 

Våra reserådgivare har själva rest på Island och ser fram emot att hjälpa er med rådgivning och beställning av er resa på tel. +45 96558500 eller via mail booking@smyrilline.dk

 

 

sml-productlist-2015-new-general
 • i Explorer Light
  Island

  Explorer Light

  Island runt inklusive övernattning.

 • i Explorer Holiday
  Island

  Explorer Holiday

  Kombinera ett fritidshusuppehåll med en komplett rundresa på Island.

 • i Explorer Highland
  Island

  Explorer Highland

  Island runt med 4WD

 • i Explorer Plus
  Island

  Explorer Plus

  När resan ska ha det där lilla extra

Med förbehåll för fel och korrigeringar