+45 9655 8500
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Smyril Line - Paketresa till Island med avresa den 15/9-2018

Paketresa till Island med avresa den 15/9-2018

Spara upp till 1180 DKK per person 

Vi har satt ihop det här paketet, där du kan välja mellan 8 eller 15 övernattningar på Island. Priserna är från 12 645 DKK per person och inkluderar båtresa (inkl. personbil – max 5 meter lång och 1,9 meter hög) Danmark – Island tur/retur, övernattning ombord i hytt, samt 8 övernattningar på Island inkl. frukost under hela resan. För ett pristillägg på 5500 DKK kan du få 7 övernattningar med frukost i tillägg. 

 

Det här erbjudandet ger dig möjligheten att se och uppleva det bästa av Island. Rutten är baserad på huvudvägen, som går hela vägen runt Island. 

 

MS Norröna

Båtresan ger dig möjlighet att uppleva fågellivet från däcket och kanske ser du en val eller två? Det finns många aktiviteter ombord för passagerarna – så som fitness, pool och bastu. Vi har också vår egen lilla biograf samt hot tubs på däcket. Våra resturanger bjuder på gastronomiska upplevelser från det nordiska köket.  

 

 

Alla priser är med förbehåll för den isländska regeringens eventuella reglering av turistskatten

Pris per person när 2 reser tillsammans inkl. egen personbil och 8/15 nätter på Island 

 

Avresa från Hirtshals 15/9-2018 

Hemresa från Seyðisfjörður 26/9 eller 3/10-2018 

 

8 nätter på Island: 12 645 DKK

 

Spara upp till 1 180 DKK!

 

 

15 nätter på Island: 18 145 DKK

 

Spara upp till 1 045 DKK!

 

 

Observera att priserna anges i danska kronor (DKK). För att se priset i SEK, ange beloppet i valutakonverterare nedan:

DKK:
SEK:

Valutakurs hämtad från: nationalbanken.dk

SMDIHPX2

Priset inkluderar:
Tilläggsmöjligheter:

Ring och boka

eller få höra mer

+45 96 55 85 00

  Resebeskrivning 8 nätter

  • Denna tur går hela vägen runt ön, främst på huvudleden och motsvarar 145-160 mil, varav 90% av vägen är asfalterad och resterande del körs på lättframkomlig grusväg. Du kommer att besöka några av de mest spektakulära platserna på Island - du får mest av ön på kortast tid!

   Rutt 8

  Resebeskrivning 15 nätter

  • Rutt 17:

   Explorer Light (2 veckor)

   Spring två höst

   Denna tur liknar rutt 5, men erbjuds under vår, försommar och höst. Det är en avkopplande resa, med möjlighet för att besöka alla Islands största sevärdheter, liksom de mindre kända, bl.a. den nordöstra halvön. Ni kommer att uppleva både glesbygd och huvudstaden Reykjavik, var ni bor i 2 nätter. Ta en promenad i Myvatn Naturbad eller bada i Blå Lagunen, njut av åsynen av de många otroliga vattenfallen, se de bubblande lergölarna, varma källorna och illaluktande, rykande svavelkällorna. Upptäck Islands kultur på några av de många museer och njut av en utekväll i stan.

   Rutt 17

  Värt at veta paketresor

  Island – kör själv-resor 

  Smyril Line erbjuder både en- och tvåveckors kör själv-resor runt på Island. Kör själv-resorna är sammansatta så att du både får se och uppleva saker längs vägen. Du väljer själv den rutt och övernattningsmöjlighet som tilltalar dig mest. Du kan köpa till valsafari, scooterutflykt, forsränning eller ridning.

   

  Det finns fyra huvudkategorier: 

   

  Explorer Light

  Detta är standardrutten, som följer ringleden runt Island. 

   

  Explorer Highland 

  Denna rutt går genom höglandet och kan bokas under sommarperioden och förutsätter att man har bra fyrhjulsdrift (4WD). Denna rutt kan bokas med eller utan eget badrum. 

   

  Explorer Plus

  Detta är en mycket speciell rutt som ger er möjligheten att se riktigt mycket av Island, och bo på de mest smakfulla hotellen i området. På vissa ställen kommer det att bli övernattning på en bondgård med härligt lantlig atmosfär. 

   

  Explorer Holiday 

  1 vecka på Island – 3 övernattningar på Mývatn/Akureyri och 4 övernattningar i området omkring Egilsstaðir.
  2 veckor på Island – 3 övernattningar på nordlandet och sedan går rutten (motsols) runt om i landet. Om stugorna är lediga finns det möjlighet att börja i söder och följa rutten runt medsols. Semesterpaketen inkluderar boende i privatägda stugor. Sängkläder, handdukar, värme och el är inkluderat i resans pris. Stugorna är utrustade med kök, kylskåp, dusch, toalett och vardagsrum. Du ansvarar själv för städningen av stugan efter din vistelse. 

   

  Resplan 

  När du beställer en rundresa så får du en detaljerad resplan för resan, adressen på det reserverade boendet, anvisningar om hur du kommer dit samt informationsbroschyrer för inflyttning och utflykter. 

   

  Särskilda behov 

  Har du särskilda behov ombeds du meddela detta vid beställning av din resa. 

   

  Körning på Island 

  Körning på Island kan vara väldigt annorlunda än vad du är van vid. Vi rekommenderar att du tar en titt på safetravel.is, där du hittar information om vad du kan förvänta dig och riktlinjer för hur du hanterar olika situationer som kan uppstå. 

   

  Resande med MC 

  Resorna som är bäst lämpade för motorcyklar är rutterna 1, 5, 8 och 17. Det är också möjligt att åka på höglandet (rutt 3 och rutt 7) med en motorcykel, men det är endast för erfarna chaufförer. 

   

  Snökedjor 

  Vi rekommenderat att du tar med snökedjor alla månader utom juni, juli och augusti. 

   

  Fasta rutter 

  Rutterna på Island är fasta. Vid uppkomst att fullbokat boende under högsäsongen (juni, juli och augusti) kan resenärerna förvänta sig små ändringar i resplanen. 

   

  Utflykter på Island

  Utflykter på Island

  Gör resan på Island ännu mer upplevelserik. Välj mellan alla våra utflykter som vi erbjuder.

  Registrera dig till vårt nyhetsbrev

  Nästa ankomst och avresa

  Ankomst
  Seyðisfjørð. 22. maj 09:00
  Avresa
  Seyðisfjørð. 23. maj 20:00
  Ankomst
  Tórshavn. 24. maj 15:00

  Med förbehåll för fel och korrigeringar