Pakkeresor til Nordatlantiske resemål sedan 1982

Färjebiljetter

Kanske arrangerar du eget boende på Island eller föredrar att planera din resrutt och övernattning. En sak är säker och det är att det alltid är skönast att köra i sin egen bil när man ska köra i en allsidig och varierande samt på många ställen, oberörd natur.

 

Därför är det en bra idé att låta resan starta ombord på M/S Norröna där livet avnjuts långsamt. Du får alla möjligheter för en stor upplevelse när fartyget korsar Nordtlanten från Jylland, upp längs den norska bergsryggen vidare nära förbi Shetlandsöarna mot Färöarna och vidare till Island. Kaptenen hälsar er med glädje välkomna ombord på det stora fartyget som är det enda passagerarskepp som är dedikerat till att trafikera Nordatlanten under hela året. 

 

Under resan är det möjligt att avnjuta god mat och drinkar i en av våra restauranger eller barer, shoppa i den moderna Tax Free-butiken och uppleva den friska havsluften, koppla av och njuta av den trevliga stämningen ombord.

 

Hytterna ombord kan bokas med eller utan fönster och samtliga har badrum med dusch, garderob och TV med web cam så du kan följa utsikten från kontrollbryggan.

 

Vi har ofta bra erbjudanden på fartygsresan som kanske kan locka dig, så du kan alltid kolla in på vår erbjudandesida.

 

 
  sml-productlist-2015-new-general
  • i Med MC
   Island

   Med MC

   Sommarresa. Inkl. kryssning men övernattning i 2 personers hytt och egen MC med.

  • i Med egen bil
   Island

   Med egen bil

   Friheten att köra vart ni vill, när ni vill.

  • i Med autocamper
   Island

   Med autocamper

   Total frihet och stora naturupplevelser.

  Med förbehåll för fel och korrigeringar