Pakkeresor til Nordatlantiske resemål sedan 1982

Upplev 3 fantastiska destinationer på en resa

NYHET: ISLAND MED STOPP PÅ GRÖNLAND OCH FÄRÖARNA

 

Denna unika sommarresa ger dig möjlighet för att uppleva den storslagna naturen på Island, Grönland och Färöarna. Du reser totalt i 12 dygn på Island, 3 dygn på Färöarna och 2 dygn på Grönland.  

 

Du får en unik kombination av upplevelser, kultur och en reseform som ger dig möjlighet för att uppleva de storslagna landskapen och är en resa som garanterat kommer att ge massvis av intryck som sätter avtryck för resten av livet. Du reser ombord på vårt fartyg M/S Norröna mellan Danmark, Island och Färöarna och flyger mellan Island och Grönland. Välj din resa med rutterna Färöarna, Island, Grönland eller Island, Grönland, Färöarna. Välj reseprogram till höger på denna sida.

 

Vi har satt ihop resan med båtresa mellan Danmark och Island tur-retur med stopp på Färöarna med övernattning i 2-personershytt med badrum, och ni tar er egen personbil med ombord. Ni har totalt 12 övernattningar under resan runt på Island, 3 övernattningar på hotell på Färöarna, flyg tur-retur mellan Island och Grönland samt 2 hotellövernattningar på Grönland. Ni får frukost under hela resan och två middagar på Grönland. Vi erbjuder avgångar från danska Hirtshals mellan 01.06-31.08.2017.

 

 

sml-productlist-2015-new-general