Pakkeresor til Nordatlantiske resemål sedan 1982

se - UPPLEVA ISLAND OCH FÆRØERNE PÅ EN VECKA

UPPLEVA ISLAND OCH FÆRØERNE PÅ EN VECKA

ÅK MED PÅ EN VECKAS KRYSSNING ÖVER NORDARLANTEN

Vi tar dig med över den mäktiga Nordatlanten och seglar från danska Hirtshals upp längs den norska bergsryggen och vidare nära förbi Shetlandsöarna, upp till Färöarna och vidare till Island. På endast en vecka hinner du att uppleva 2 fantastiska destinationer och du övernattar ombord på M/S Norröna under hela kryssningen. Du har flera möjligheter för att välja hur du vill ha din kryssning; både Deluxe, Premium eller Standard.

 

På utresan seglar M/S Norröna till Island, där det blir 2 dagar till att utforska ön på utflykter. Det finns inte många platser på jorden där man kan hitta så storslagen natur som här - där kontinentalplattorna mellan Amerika och Europa möts och naturen utspelar sig på det mest fantastiska sättet. Island har både glaciärer, ångande gejsrar, varma termalbad, brusande vattenfall, pyrande vulkaner, månlandskap av lava och små trevliga byar.

 

Under resan lägger Norröna till kaj i färöiska Torshamn både på vägen upp till Island och på vägen hem, så det är 2 x ½ dag till utflykter. Torshamn ligger framför dina fötter när man stiger i land och är med sina knappt 20 000 invånare nog världens minsta huvudstad. Färöarna är 18 vackra öar med 1000 kilometer kustlinje ut mot Atlanten och naturen är barsk samtidigt som den är dramatisk och stilla.

 

Ombord tas våra kryssningsgäster väl omhand av våra vänlige skandinaviska kryssningsvärdar och det finns möjlighet för att delta i ett infomöte ombord vid starten av kryssningen. Stämningen ombord är avslappnad och osnobbig och alla resenärer förbluffas av den stora oceanen, andas in den friska havsluften, besöker restauranger och barer, shoppar i den moderna Tax Free-butiken och njuter av liver från solstolarna uppe på däck. Fredag kväll avslutar vi den sista kvällen ombord med vår populära North Atlantic Cruise Buffet som endast är till för våra kryssningsgäster.

 

Du kan läsa mycket mer om North Atlantic Cruise programmer och utflykterna i vår North Atlantic Cruise katalog 2017.

 

Under 2017 erbjuder vi 19 avgångar för våra North Atlantic Cruise resor. Våra resekonsulenter har allesamman besökt både Island och Färöarna och har rest på North Atlantic Cruise och ser fram emot att hjälpa er med er bokning på telefronnummer +45 eller via e-mail på booking@smyrilline.dk.

 

 

North Atlantic Cruise Rejsebeskrivelser maincol hide

North Atlantic Cruise Reseberettelser

Läs besökarnas
reseberettelser här >>