Pakkeresor til Nordatlantiske resemål sedan 1982

Vinter Cruise

Storslagen natur och kultur för alla

 

Oavsett om man gillar kultur eller natur bjuder Island och Färöarna på massor av möjligheter. Glöm allt om att tillbringa timmar på långa tråkiga motorvägar och spilla tid bakom ratten på tur fram och tillbaka. För här börjar semestern så snart du parkerat ombord på M/S Norröna.

 

Både på Island och på Färöarna erbjuder vi olika paketresor med övernattning på hotell och i semesterhus och också möjligheten att själv bestämma boende och endast väljer att boka kryssningen med M/S Norröna.
 
Smyril Line är det enda färjerederiet som seglar direkt till Island och Färöarna. Vi har vår egen färja, Norröna, som avgår från Danmark till Island och Färöarna varje lördag året runt, och under högsäsongen nästa år (9 juni till 18 augusti) har vi två avgångar i veckan, tisdag och lördag.
 
Vi marknadsför våra produkter i hela Europa och Skandinavien vilket gör resorna mycket eftertraktade, och därför blir hytt- och däcksplatser snabbt slutsålda. Vår rekommendation är därför att beställa tidigt för att vara säker på att få det önskade avresedatumet och typ av hytt.

 

 
 

Från Frederikshavn till Hirtshals

Det är endast 5 mil mellan Frederikshavn, dit de svenska färjorna ankommer, om Hirtshals, varifrån M/S Norröna avgår.

    Med förbehåll för fel och korrigeringar