Flera bra anledningar till att se och uppleva Färöarna

I Nordatlanten ligger 18 vackra öar som väntar på att upplevas. Färöarna är en skönhet med orörd natur. Nytt nordiskt kök. Bevarad arkitektur. Världens renaste luft och friskaste dricksvatten. En spännande och unik plats, fylld av natur och kultur när den är som bäst. Därför har Lonely Planet utsett Färöarna till en av världens bästa destinationer för resmål och National Geographic Traveller har korat Färöarna till värdens mest orörda ö-grupp. 

Var du än är på Färöarna, är du inte mer än 5 km bort från havet och överallt har du utsikt till flera av öarnas 340 fjälltoppar. Färöarna har stora ytor av orörd natur. Det är enkelt att ta sig runt i egen bil på öarna där 17 av 18 öar är tillgängliga att besöka. 6 av öarna har förbindelser genom broar och tunnlar. Även om du befinner dig mitt i den äventyrliga naturen har du alla moderna faciliteter du behöver, trots att du befinner dig på förhållandevis små öar mitt ute i Nordatlanten. 

Du förtjänar att uppleva de gröna klipporna som vikingarna förälskade sig i för över 1000 år sedan när de slog sig ned och byggde upp ett samhälle från grunden. Färöingarna är kända för sin gästfrihet och sitt välkomnande bemötande.

Önskar du att resa till Färöarna så har vi med all säkerhet en resa som passar dig. Vi erbjuder resmål med färja och paketresor till Färöarna. På vår hemsida hittar du vårt utbud av kör-själv-paketresor. Du kan välja mellan att övernatta på hotell i Tórshavn eller på någon av de andra öarna. Du kan även övernatta på ett gästhus eller ett mer privat semesterhus. Reser du på ö-hoppning har du de bästa möjligheterna att uppleva Färöarna och landets öar, städer, byar och natur.

Våra paketresor har vi satt ihop med mycket omtanke så att din semester börjar redan när du kör ombord på MS Norröna som tar med dig över Nordatlanten. Vi seglar norrut längs med den norska bergsryggen, tätt in på Shetlandsöarna tills vi kommer till Tórshavn på Färöarna. Ombord övernattar du i en hytt för två personer och du har din egen bil med ombord. På Färöarna har du möjlighet att bo på hotell, gästhus eller i semesterhus.

Mer information
Följ länkarna nedan för mer information om Färöarna: 

visitfaroeislands.com
faroeislands.fo

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog

Ja, jag vill få vanliga nyheter och specialerbjudanden från Smyril Line direkt i min inkorg.