Upplev ett av världens oförstörda och unika öhav

Med ö-hopp erbjuder vi övernattning på tre olika öar. Du kan t.ex. tillbringa en till två dagar i Tórshavn, två dagar i Klaksvík och två dagar i Runavík. Den exakta ordningen för övernattningsställen beror på tillgängligheten av de aktuella hotellen.

Det är möjligt att göra dagsturer till de flesta öar. De två största öarna, Streymoy, Eysturoy, Vágar och Borðoy är alla förenade med undervattenstunnlar. Mellan Streymoy och Eysturoy går det även en bro.

Mellan Tórshavn, Suðuroy, Gamlarætt och Sandoy finns bra förbindelser via färjetransport och de flesta andra öar kan även de besökas via båt. 

Alla våra resekonsulter har själva rest till Färöarna och ser fram emot att hjälpa dig med din bokning. Kontakta oss på telefonnummer +45 9655 8500 eller via email på booking@smyrilline.dk.

Period Längd Priser från
Vår & Höst
17.04-29.05, 21.08-25.09.2021
8 dagars resa lör.-lör.
(3 nätters vistelse)
4915 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och utan fönster
4915 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och fönster
5225 DKK p/p
Hytt med dubbelsäng och fönster
5465 DKK p/p
Lyxhytt
5935 DKK p/p
Vår & Höst
17.04-22.05, 21.08-18.09.2021
15 dagars resa lör.-lör.
(10 nätters vistelse)
9360 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och utan fönster
9360 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och fönster
9670 DKK p/p
Hytt med dubbelsäng och fönster
9910 DKK p/p
Lyxhytt
10380 DKK p/p
Sommar
08.06-10.08.2021
8 dagars resa tis.-tis.
(4 nätters vistelse)
5550 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och utan fönster
5550 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och fönster
5860 DKK p/p
Hytt med dubbelsäng och fönster
6100 DKK p/p
Lyxhytt
6570 DKK p/p
Sommar
05.06-14.08.2021
8 dagars resa lör.-lör.
(5 nätters vistelse)
6185 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och utan fönster
6185 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och fönster
6495 DKK p/p
Hytt med dubbelsäng och fönster
6735 DKK p/p
Lyxhytt
7205 DKK p/p
Sommar
05.06-07.08.2021
11 dagars resa lör.-tis.
(7 nätters vistelse)
7455 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och utan fönster
7455 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och fönster
7765 DKK p/p
Hytt med dubbelsäng och fönster
8005 DKK p/p
Lyxhytt
8475 DKK p/p
Sommar
05.06-31.07.2021
18 dagars resa lör.-tis.
(14 nätters vistelse)
11900 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och utan fönster
11900 DKK p/p
Hytt med två underbäddar och fönster
12210 DKK p/p
Hytt med dubbelsäng och fönster
12450 DKK p/p
Lyxhytt
12920 DKK p/p
Visa mer Translate_ProductPrice_Toggle_Hide
 • Priset inkluderar
  • Pris per person när 2 personer reser tillsammans
  • Färjeresa Hirtshals-Färöarna-Hirtshals
  • Hytt utan fönster
  • Egen personbil med <1,9m H & 5m L
  • Övernattning på hotell utanför och i Tórshavn
  • Frukost på hotellen
 • Tilläggsmöjligheter
  • Förbeställ maten tillsammans med din resa och spara pengar. Se priser här.
  • Minibar (endast i hytter med fönster): 129 DKK för minibar med alkohol och 89 DKK för minibar utan alkohol per resa vid förbeställning.​
Ring och beställ +45 9655 8500 E-mail booking@smyrilline.dk Boka din resa

Smyril Line erbjuder attraktiva betalningsvillkor: 25% av resans pris betalas vid betalning. De resterande 75% av resans pris betalas 32 dagar innan avresa. Ta del av våra attraktiva betalningsvillkor och boka din önskade hytt och avresedatum i god tid.

 

Mer information & inspiration

Ö-hopp

Detta paket ger dig möjlighet att uppleva flera olika öar.

Hotellsemester i Tórshavn 

Här bor du på ett av våra hotell i centrum av huvudstaden Tórshavn.
Vi har två hotell:

Hotel Hafnia
Hotellet ligger i den gamla stadsdelen som är fylld med historia. Från hotellets takterass är det en unik panoramautsikt över hela staden och havet. Läs mer här: hafnia.fo 

Hotel Brandan
Hotellet har ett centralt läge mitt i Tórshavn med enbart några få minuters gång från stadens centrum. Läs mer här: hotelbrandan.com

Färöarna i semesterhus

Semesterhuspaketet inkluderar övernattning i privatägda semesterhus. Värme, elektricitet, sängkläder och städning är inkluderat. 

Specifika behov

Om du har specifika behov ombeds du informera oss vid beställning.

Vänligen observera

Vi kan inte garantera att de specifika önskemålen såsom hytt eller paketresa kommer att vara ledigt vid beställning. Vi kommer såklart göra vårat yttersta för att erbjuda dig ett passande alternativ. Priset på paketresan kommer naturligtvis justeras efter ändringarna. 

 • Tórshavn

  Tórshavn

  Med bara omkring 20 000 invånare är Torshavn inte bara en av världens minsta huvudstäder utan även en av de mest charmerande med en spännande blandning av gammalt och nytt. Upptäck staden till fots och se gamla, skyddade byggnader och artitektritade hus sida vid sida. Vi rekommenderar särskilt en promenad på halvön Tinganes där regeringen håller till och Reyn, som är den gamla idylliska stadsdelen. Färöarnas konstmuseum och Nordens Hus är också väl värda ett besök. Dessutom bjuder Torshavn på spännande shoppingmöjlighteer. Lokala designer hittar man t.ex. hos Østrøm och hos Guðrun & Guðrun. Det nordiska köket kan intas på flera spännande och inbjudande restauranger i den lilla huvudstaden

  Tips: Summartónar – konserter i hela landet varav flera är gratis

 • Nólsoy

  Nólsoy

  Nólsoy är den fina gröna ö som du kan se precis ovanför Tórshavn. Ön är bara tio kvadratkilometer men det är tillräckligt med plats för de 817 får, de hundratusen fåglarna och 225 människor som bor på Nólsoy. Nólsoy är ön för dig som vill uppleva både natur och landsbyatmosfär på en och samma gång. Här finns fina möjligheter för strövtåg i naturen t.ex. längs den gamla vandringsleden över berget Eggjarklettur ut till fyrtornet Borðan. Turen tar totalt fyra timmar. Det finns flera kaféer i Nólsoys enda samhälle som heter det samma som ön.

  På följande länk: visitnolsoy.fo kan du läsa mer om utflykter och upplevelser i Nólsoy, och du kan se hur du kommer till Nólsoy. Besök också excursions.fo för en guidad utflykt till Nólsoy.

 • Kirkjubøur

  Kirkjubøur

  Det historiska samhället Kirkjubøur ligger 10 minuters bilresa från Torshavn. Kirkjubøur var tidigare biskopssäte och därför Färöarnas andliga och kulturella centrum. Olavkyrkan (1200-talet), Magnuskatedralen (1300-talet) och Kungsgården där Paturssonfamiljen nu bor på 17:e generationen är alla monument som vittnar om en lång historia. Varför inte gå vägen från Torshavn till Kirkjubøur längs med den gamla stigen? Turen är 7 km lång och relativt lätt att gå och utsikten är fantastisk.

 • Vestmannabergen

  Vestmannabergen

  Vestmannabergen är en av de största turistattraktionerna på Färöarna. Här kan du komma helt nära fågellivet och de storslagna omgivningarna i form av grottor och branta klippor. Vi rekommenderar en båttur till Vestmannabergen där du får möjlighet att komma nära fågellivet, imponerande grottor och fascinerande klippor. Boka din båtutflykt på excursions.fo.

 • Saksun & Tjørnuvík

  Saksun & Tjørnuvík

  Det bildsköna Saksun är ett populärt utflyktsmål som ligger i Streymoys nordvästliga delar. När det är lågvatten kan man gå den cirka 3 km långa turen ut till Atlanten. Kungsbondgården Dúvugarðar från 1600-talet är idag kafé och museum. Lite längre norrut på Streymoy ligger Tjørnuvík längst in i en bukt med utsikt över de kända stenpelarna ”Jätten” och ”Kärringen”.

  På väg till eller från Tjørnuvík rekommenderar vi ett fotostopp vid det imponerande vattenfallet Fossá.

 • Gjógv

  Gjógv

  Pittoreska Gjógv ligger på Eysturoys nordöstkust. Samhället är känt för sin landstigningsplats i öns naturliga kanal. Landstigningsplatsen var byns livsnerv ända tills vägen kom år 1960. Gjógv är det färöiska ordet för klyfta.
  Den gamla affären från 1883 håller öppet som både butik och kafé om sommaren. Dessutom har Gjáargarður en restaurang. Det finns fina vandringsmöjligheter i området. Nära Gjógv ligger också Färöarnas högsta berg, Slættaratindur. Efter vandringen upp till toppen av det 880 meter höga berget kan du vila fötterna och njuta av den storslagna utsikten.  

   

 • Mykines

  Mykines

  Mykines är öhavets västligaste ö. Vandringsturen från samhället Mykines till holmen med fyrtornet är en mycket speciell upplevelse. Njut av en fantastisk utsikt över havet västerut och andra öar på östsidan medan du står högt över ön. Platsen kallas också “fågelparadiset” på grund av det storslagna och rika fågellivet – bl.a söta lunnefåglar som bygger hålor här under sommarmånaderna. 
  För att beställa färja till Miykines och/eller betala för turen genom lunnekolonien ut till Mykineshólmur kan du besöka mykines.fo

 • Trælanípan & Gásadalur

  Trælanípan & Gásadalur

   

  Trælanípa är en av de mest fotograferade platserna på Färöarna. Från kanten av denna udde är det 142 meter lodrätt ner till havet och samtidigt kan du se sjön Sørvágsvatn – Färöarnas största insjö. Härifrån kan du också se de sydligaste delarna av Streymoy, Hestur, Koltur, Sandoy, Skúvoy och Suðuroy. På andra sidan kan du se fågelbergen Sørvágsbjørg, Mykines och Mykineshólmur. Vi rekommenderar att följa med på en guidad rundtur till Trælanípa som kan bookas på excursions.fo.
  I samhället Gásadalur ligger Färöarnas mest berömda vattenfall, Múlafossur, som störtar ner i Atlanten. Bland de karaktäristiska husen med grästak ligger Gásadalsgarður som är ett gusethouse med tillhörande kafé. Här kan du njuta av lantlig idyll och hemlagade, färöiska specialiteter

   

 • Klaksvík

  Klaksvík

  Klaksvík är Färöarnas näst största stad. Den ligger i en dal längst in i bukten mot norr som bildar hamnen. Staden är omgiven av höga berg – däribland Klakkur där du vid fint väder kan uppleva en fantastisk utsikt. Klaksvík bjuder på kultur, shopping i mysiga små butiker och charmerande kaféer. 

 • Sandur

  Sandur

  Sandur, som är ett av de äldsta samhällena på Färöarna är huvudsamhälle på Sandoy. Sandur är känt för sin stora sandstrand och sanddynerna samt den natursköna bukten Søltuvík på Sandoys västsida. Dessutom finns två muséer och ett mysigt kafé. Det finns färjeförbindelse från Gamlarætt på Streymoy till Skopun. Besök turistinformationen vid färjeläget i Skopun för fler tips på utflyktsmål på Sandoy. 

Boka utflykter genom Smyril Line 

EXCURSIONS IN THE FAROE ISLANDS erbjuder skräddarsydda utflykter till några av de mest populära platserna på Färöarna för både individer och sällskap. 

Se listan över utflykter här

Bli inspirerad

Vill du få information om bra erbjudanden? Detta är lätt att fixa, du anmäler dig bara till vårt nyhetsbrev så får du ett mail när vi har speciella erbjudanden och nyheter.

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog