Kombinera Island och Färöarna

På vägen till och från Island seglar Norröna förbi Färöarna. Varför inte utnyttja möjligheten att besöka Färöarna när Norröna lägger till Tórshavn? Det finns möjlighet till ett mellanstopp på Färöarna under vår sommarresa. Du kan välja att ta ett mellanstopp på Färöarna på din väg till Island eller på väg hem från Island. Detta alternativ är ett möjligt alternativ för såväl vanliga resor som för paketresor.

 
Om du reser från Hirtshals på lördag får du ett 3 dagars stopp på Färöarna på vägen till Island

Lördag kl. 15:30: Avgång Hirtshals
Söndag kl. 22:30: Ankomst Tórshavn
Måndag: Färöarna
Tisdag: Färöarna
Onsdag kl. 18:00: Avgång Tórshavn

Om du reser från Hirtshals på tisdag seglar du först till Island. På din returresa från Island får du ett 3 dagars stopp på Färöarna

Torsdag kl. 10:30: Avgång Seyðisfjörður
Fredag kl. 03:00: Ankomst Tórshavn
Lördag: Färöarna
Söndag kl. 23:30: Avgång Tórshavn

Vi hjälper gärna till med boende som passar dina önskemål. Det finns flera övernattningsmöjligheter i huvudstaden. Kontakta oss gärna på 96 558 500 eller booking@smyrilline.dk, så hjälper vi dig.​

10 idéer till upplevelser på Island

Vill du ha en autentisk naturupplevelse på Island, men är osäker på grund av den växande turismen i och runt om Reykjavik (The Golden Circle)? Vi är experter på att hitta platser där turismen ännu inte har tagit över. Vi har flera tips på var du hittar autentiska, isländska naturupplevelser, där gästfria islänningar med glädje visar dig sitt land. 

10 idéer till upplevelser på Island
10 idéer till upplevelser på Island

10 idéer till upplevelser på Färöarna

Färöarna är känt för de milda vintrarna och svala somrarna och oavsett årstid möts du av den spektakulära naturen när du kryssar in i fjordarna. 

10 idéer till upplevelser på Färöarna
10 idéer till upplevelser på Färöarna

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog