Besök Island med egen bil

Kör ombord på MS Norröna och njut av stillheten och äventyret hela vägen till Färöarna som är vårt första stopp. När MS Norröna närmar sig Färöarna ser du plötsligt öarna dyka upp ur havet. Små, pittoreska byar, karga men samtidigt fascinerade landskap, vågorna som konstant slår mot klipporna. Utsikten är fantastiskt vacker.

När Norröna når längre mot nordväst får vi sikte på Island, den vilda ön. Vi lägger till i den vackra byn Seyðisfjörður på Østisland som ligger omgärdad av majestätiska berg vid fjorden med samma namn.  

Med endast 700 invånare utstrålar Seyðisfjörður orörd natur, kultur och en välkomnande gästfrihet. På andra sidan om bergspasset Fjarðarheiði, bara 26 km bort, ligger ringvägen som tar dig runt hela Island. 

Hitta det bästa tillgängliga priset online

Pris per person när 2 reser tillsammans

från DKK 2.595

Se kryssningsplan 2022

  • Priset inkluderar
    • Båtresa Danmark-Island t/r   
    • 2-personers hytt utan fönster (underbäddar)   
    • Bil <1,9m H & 5m L
  • Tilläggsmöjligheter
    • Spara pengar vid förbeställning av lunch och middag ombord. Se priser etc. här.
Ring och beställ +45 9655 8500 E-mail booking@smyrilline.dk Boka din resa

Smyril Line erbjuder attraktiva betalningsvillkor: 25% av resans pris betalas vid betalning. De resterande 75% av resans pris betalas 32 dagar innan avresa. Ta del av våra attraktiva betalningsvillkor och boka din önskade hytt och avresedatum i god tid.

 

10 idéer till upplevelser på Island

Vill du ha en autentisk naturupplevelse på Island, men är osäker på grund av den växande turismen i och runt om Reykjavik (The Golden Circle)? Vi är experter på att hitta platser där turismen ännu inte har tagit över. Vi har flera tips på var du hittar autentiska, isländska naturupplevelser, där gästfria islänningar med glädje visar dig sitt land. 

10 idéer till upplevelser på Island
10 idéer till upplevelser på Island

Utflykter på Island

Traveling in Iceland is a great experience in itself, however to make the trip in Iceland even more exciting you have the option to go on different excursions during your travel around Iceland.

Läs mer
Utflykter på Island

Till Island på vintern

Island är ett spännande land att besöka. Inte endast under sommarsäsongen utan även på vintern. M/S Norröna avgår från Hirtshals i Danmark till Seyðisfjørður varje lördag.

Läs mer
Till Island på vintern

Tillfällig import av fordon

Resenärer till Island med hemvist i utlandet som inte har biljett med returdatum inom 3 månader måste fylla i E9-blanketten.

Läs mer
Tillfällig import av fordon

Katalog 2022

Se vårt urval av resor och bli inspirerad till din nästa resa till Island och Färöarna.

Läs online Katalog 2022
Kontakta oss

Kontakta oss

Ring till oss eller skriv till booking@smyrilline.dk för information och beställning.

+45 9655 8500 Beställ katalog

Bli inspirerad

Vill du få information om bra erbjudanden? Detta är lätt att fixa, du anmäler dig bara till vårt nyhetsbrev så får du ett mail när vi har speciella erbjudanden och nyheter.

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog