Besök Island och ta med egen husbil eller husvagn

En kör-själv-semester på Island är ett trevligt och populärt sätt att utforska ön och komma nära den imponerande isländska naturen med ångande gejsrar, termiska bad, bubblande svavelmarker, brusande vattenfall, frustande vulkaner, månlandskap av lava, flytande isberg, kalvande glaciärer och små, pittoreska byar. Upplev friheten och ta med din egen husbil eller husvagn till Island. Du bestämmer själv hur långt du vill köra och vad du vill uppleva. 

Besök Islands många vattenfall. Se hur Skogafoss skapar vackra regnbågar, träd in bakom vattenfallet Sejlandsfoss, och upplev det mest berömda av dem allihop, Gullfoss. 

Vi rekommenderar att beställa i god tid
Platsen på däck är begränsad och våra sommaravgångar blir ofta utsålda. Vi rekommenderar att man beställer i god tid om man reser med större fordon. 

Den bästa reseperioden
Campingplatser på Island håller normalt öppet från mitten av maj till mitten av september. På Färöarna har campingplatserna bara öppet under högsäsong. Om du vill besöka både Island och Färöarna med husbil eller husvagn rekommenderar vi därför att du reser om sommaren. 

Praktisk information​
Det är tillåtet att ta med gasflaskor ombord på MS Norröna. Detta ska dokumenteras med ett klistermärke på framrutan. Gas- och tändvätskeöverföring på fordonet ska kopplas från/stängas av innan ombordkörsel. Det är bara tillåtet att ha med mat på konserv till Island. 

Hitta det bästa tillgängliga priset online

Pris per person när 2 reser tillsammans

från DKK 6.175

Se kryssningsplan 2021
Se kryssningsplan 2022

  • Priset inkluderar
    • Båtresa Danmark-Island t/r
    • 2-personers hytt utan fönster (underbäddar)       
    • Husbil upp till 7m
  • Tilläggsmöjligheter
    • Spara pengar vid förbeställning av lunch och middag ombord. Se priser etc. här.
Ring och beställ +45 9655 8500 E-mail booking@smyrilline.dk Boka din resa

Smyril Line erbjuder attraktiva betalningsvillkor: 25% av resans pris betalas vid betalning. De resterande 75% av resans pris betalas 32 dagar innan avresa. Ta del av våra attraktiva betalningsvillkor och boka din önskade hytt och avresedatum i god tid.

 

Campingkort Island 2021

Alla campingplatserna är valda med omsorg, och är placerade runt om i landet. Campingplatserna är vanligtvis öppna från mitten av maj till mitten av september, beroende på placering. 

Campingkort 2021 kan köpas ombord på MS Norröna för endast DKK 1.177

För mer information om campingplatserna på Island, vänligen besök utilegukortid.is​.

Campingkort Island 2021

10 idéer till upplevelser på Island

Vill du ha en autentisk naturupplevelse på Island, men är osäker på grund av den växande turismen i och runt om Reykjavik (The Golden Circle)? Vi är experter på att hitta platser där turismen ännu inte har tagit över. Vi har flera tips på var du hittar autentiska, isländska naturupplevelser, där gästfria islänningar med glädje visar dig sitt land. 

10 idéer till upplevelser på Island
10 idéer till upplevelser på Island

Enkelbiljett till Island med fordon

Alla passagerare som reser till Island med fordon på en enkelbiljett måste fylla i formuläret E9 som är en tulldeklaration. Det ifyllda formuläret skickas till e9@smyrilline.fo tillsammans med ditt bokningsnummer. För mer information se här (PDF).

Enkelbiljett till Island med fordon

Förbeställ Katalog 2022

Se vårt urval av resor och bli inspirerad till din nästa resa till Island och Färöarna.

Förbeställ Katalog 2022
Kontakta oss

Kontakta oss

Ring till oss eller skriv till booking@smyrilline.dk för information och beställning.

+45 9655 8500 Beställ katalog

Bli inspirerad

Vill du få information om bra erbjudanden? Detta är lätt att fixa, du anmäler dig bara till vårt nyhetsbrev så får du ett mail när vi har speciella erbjudanden och nyheter.

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog