Besök Island och ta med egen husbil eller husvagn

En kör-själv-semester på Island är ett trevligt och populärt sätt att utforska ön och komma nära den imponerande isländska naturen med ångande gejsrar, termiska bad, bubblande svavelmarker, brusande vattenfall, frustande vulkaner, månlandskap av lava, flytande isberg, kalvande glaciärer och små, pittoreska byar. Upplev friheten och ta med din egen husbil eller husvagn till Island. Du bestämmer själv hur långt du vill köra och vad du vill uppleva. 

Besök Islands många vattenfall. Se hur Skogafoss skapar vackra regnbågar, träd in bakom vattenfallet Sejlandsfoss, och upplev det mest berömda av dem allihop, Gullfoss. 

Vi rekommenderar att beställa i god tid

Platsen på däck är begränsad och våra sommaravgångar blir ofta utsålda. Vi rekommenderar att man beställer i god tid om man reser med större fordon. 

Den bästa reseperioden

Campingplatser på Island håller normalt öppet från mitten av maj till mitten av september. På Färöarna har campingplatserna bara öppet under högsäsong. Om du vill besöka både Island och Färöarna med husbil eller husvagn rekommenderar vi därför att du reser om sommaren. 

Praktisk information​

Det är tillåtet att ta med gasflaskor ombord på MS Norröna. Detta ska dokumenteras med ett klistermärke på framrutan. Gas- och tändvätskeöverföring på fordonet ska kopplas från/stängas av innan ombordkörsel. Det är bara tillåtet att ha med mat på konserv till Island. 

Hitta vårt bästa pris online

Ring och beställ +45 96 55 85 00 E-mail booking@smyrilline.dk Se pris

Attraktiva betalningsvillkor: Betala 25% vid bokning, minst 6000 DKK. Resterande belopp ska betalas 30 dagar före avresa.

 

Campingkort Island

Det isländska campingkortet är ett kort som ger två vuxna och upp till fyra barn tillgång till cirka 40 campingplatser runt om på Island. Varje kort är giltigt i 28 nätter och kortet är giltigt för både tält, husvagnar, husbilar eller andra campingfordon.

För mer information och en översikt över samtliga campingplatser på Island, vänligen besök campingcard.is eller kontakta Smyril Line. Kortet kan köpas i receptionen ombord på MS Norröna.

Campingkort Island.

Upplevelser på Island

Vill du ha en autentisk naturupplevelse på Island, men är osäker på grund av den växande turismen i och runt om Reykjavik (The Golden Circle)? Vi är experter på att hitta platser där turismen ännu inte har tagit över. Vi har flera tips på var du hittar autentiska, isländska naturupplevelser, där gästfria islänningar med glädje visar dig sitt land. 

10 idéer till upplevelser på Island
Upplevelser på Island.

Tillfällig import av fordon

Resenärer till Island med hemvist i utlandet som inte har biljett med returdatum inom 3 månader måste fylla i E9-blanketten.

Läs mer
Tillfällig import av fordon.

Vinn ett presentkort

Vinn ett presentkort värde 1000 DKK till din nästa resa med Norröna.
Varje månad drar vi en vinnare bland er som prenumererar på vårt nyhetsbrev. 

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog

Ja, jag vill få vanliga nyheter och specialerbjudanden från Smyril Line direkt i min inkorg.