Sjóbúðin – Tax & Duty Free

Utforska och gör bra klipp i vår Tax & Duty Free shop – Sjóbúðin.Vi erbjuder ett brett sortiment av vanliga taxfree-varor samt ett brett sortiment i färöisk och isländsk design. I synnerhet pryder flera färöiska klädmärken våra hyllor. Vi erbjuder också handgjorda designerhantverk från Danmark, Färöarna och Island. 

I parfym-, kosmetik- och accessoarområdet erbjuder vi allt från nyheter till klassiker från världens ledande märken. Besök vår stora specialsektion där det går att handla vin, sprit och godis. Möjligheterna är många, och priserna är konkurrenskraftiga. 

Tax & Duty Free Magasin
Sjóbúðin – Tax & Duty Free

Utomhusspa

Slappna av i det varma vattnet från Nordatlanten medan du njuter av den utsökta utsikten. Rymliga spabadet värms upp med överskottsvärme från Norrönas maskinrum och ligger akterut på däck 7, på styrbordssidan.

Vi har tre spabad, var och en med plats för upp till 6 personer.

1 spabad (upp till 6 personer) i 1 timme: 199 DKK

· Boka en tid i vår reception, när du är ombord.
· Vår reception lånar gärna ut badrock och tofflor mot en deposition på 100 DKK. När den returneras får du 80 DKK tillbaka.

Utomhusspa

Pool

Skäm bort kropp och själ. På däck 1 hittar bastu, gym och pool.

Pool

Biografen

På däck 5 finns en biograf med plats till 23 personer. Biljetterna kan köpas i receptionen ombord. Biografen visar endast aktuella filmer. 

Vuxen (16+): DKK 65
Barn: DKK 50

Biografen

Receptionen

Receptionen är på däck 5.

Öppettider: Under sommaren är receptionen öppen 24 timmar om dygnet. Under vintersäsongen är receptionen öppen från kl. 08.00 till 22.00 varje dag, men om du behöver assistans utanför dessa öppetider är du välkommen att ringa.

Receptionen kan hjälpa dig med: Generell information, uppdatering av hytt, tax free-återbetalningar*, bagagebox, växling av valuta och kontantuttag osv. 

* Tax free-sedlar från Island kan inte hanteras ombord, utan ska lämnas in i en tax free-låda vid terminalen i Seyðisfjörður, och därefter blir de stämplade av tullpersonalen. Tax free-företaget sköter sedan återbetalningen.

Du kan också köpa tillgång till internet, snacks, biobiljetter och tillgång till utomhusspa, frimärken, minibar, exstra handduktar/kuddar/sängkläder och receptfria läkemedel.

Receptionen

Internet

Vill du gärna kunna följa med i omvärlden på din dator kan du hyra trådlöst internet ombord. Då MS Norröna befinner sig på öppet hav bör du förvänta dig att uppleva en långsammare anslutning än vad du är van vid på land. Det är inte möjligt att strömma eksempel Netflix och andra eller Youtube, men det fungerar att läsa text och visa bilder. Det finns tillgång till internet på alla gemensamma platser ombord och i hytterna. Tillgång till internet kan köpas online ombord och endast med kreditkort. Det är också möjligt att köpa voucher-koder för användning av internet i receptionen ombord, där är det möjligt att betala kontant eller med kreditkort. Betalningen är för den period du köper och gäller från den tidpunkt som du börjar påbörjar användningen (och inte per timme du är online). Priserna för att köpa Intenet är:  

4 timme: DKK 37
19 timmar: DKK 66,50
36 timmar: DKK 133,50
55 timmar: DKK 185
7 dagar: DKK 259
Internet

Fotbollsplan

Fotbollsplanen ligger på däck 9, ute på öppet däck med ett staket runt om.

Fotbollsplan

Ungdomsrum

I vårt ungdomsrom på däck 6 möts barn och unga och roar sig med att spela Playstation-spel.

Ungdomsrum

Lekplats

Lekplatsen ombord är stor och där är det trevligt för barnen att vara. Det är en klätterborg, rutschkana och boxbollar.

Lekplats

Förboka minibaren

Minibar utan alkohol DKK 89
(priset ombord DKK 119)
4 x vatten 50 cl.
2 x Coca Cola 33 cl. 
2 x Fanta 33 cl. 
1 x KitKat
2 x Kims Chips 25 g. 
1 x Haribo godispåse 500 g. 
2 x Twix-choklad mini
2 x Snickers-choklad mini

Minibar med alkohol DKK 129
(priset ombord DKK 149)
4 x vatten 50 cl. . 
2 x Coca Cola 33 cl. 
2 x Föroya Bjór Veðr öl 33 cl. 
2 x Föroya Bjór Guld öl 33 cl. 
1 x Rödvin Casa Major 
2 x Kims Chips 25 g. 
2 x Twix-choklad mini
2 x Snickers-choklad mini 

Kan endast bokas i hytter med fönster.​ Varor kan ändras.

Förboka minibaren

Spelautomater

På däck 7 kan du hitta rummet med alla spelautomater.

Spelautomater

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog