Sjóbúðin – Tax Free

Utforska och handla med fördel i vår Tax Free Shop.
 
Norröna har en välfylld taxfree-butik: Sjóbúðin.

Vi erbjuder ett brett sortiment av vanliga taxfree-varor samt ett brett sortiment i färöisk och isländsk design. I synnerhet pryder flera färöiska klädmärken våra hyllor. Vi erbjuder också handgjorda designerhantverk från Danmark, Färöarna och Island. 

I parfym-, kosmetik- och accessoarområdet erbjuder vi allt från nyheter till klassiker från världens ledande märken. Besök vår stora specialsektion där det går att handla vin, sprit och godis. Möjligheterna är många, och priserna är konkurrenskraftiga. 

Tullregler för tullfria varor: Se PDF

Minibar - kalla drycker och goda tilltugg

Unna er med en minibar i hytten. Har ni bokat en hytt med fönster har ni möjligheten att förboka en minibar och ni väljer själva om den ska vara med eller utan alkoholhaltiga produkter. 

För våra kunder som bor i hytter med fönster vill vi gärna göra vistelsen ombord ännu mer bekväm. Innehållet i minibaren hittar du nederst på denna sida och priset för erbjudandet vid förbokning är endast 89 DKK (utan alkohol) och 129 DKK (med alkohol) per resa. Bokningen sker samtidigt som din reservation och betalas med kort. 

Ska du åka på North Atlantic Cruise och bor i en hytt med fönster och väljer att boka minibar blir baren fylld en gång, före avgång från Hirtshals. Vill du att den ska bli påfylld, t.ex. i Seydisfjordur, ska detta bokas och betalas ombord.

OBS: Har du bokat en av våra lyxhytter eller sviter ingår minibar i priser. Minibaren i lyxhytterna och Sviten innehåller följande: 2 st. Aqua D'or, 2 st. ölburkar, 2 st. läskedrycksburkar, 1 st. Twix och 1 st. Kims Chips (minipåse). Varor kan ändras. 

Vi vill göra er uppmärksamma på att minibar inte kan bokas till hytter utan fönster eller i liggkojer. Foton på denna sida är endast inspirationsmaterial.

 

Minibar utan alkohol DKK 89
(priset ombord DKK 119)

2 x vatten 50 cl.
2 x bubbelvatten 33 cl. 
2 x Coca Cola 33 cl. 
2 x Fanta 33 cl. 
1 x KitKat
2 x Kims Chips 25 g. 
1 x Haribo godispåse 500 g. 
2 x Twix-choklad mini
2 x Snickers-choklad mini
 


Minibar med alkohol DKK 129
(priset ombord DKK 149)

2 x vatten 50 cl. 
2 x bubbelvatten 33 cl. 
2 x Coca Cola 33 cl. 
2 x Föroya Bjór Veðr öl 33 cl. 
2 x Föroya Bjór Guld öl 33 cl. 
1 x Rödvin Casa Major 
2 x Kims Chips 25 g. 
2 x Twix-choklad mini
2 x Snickers-choklad mini 

Varor kan ändras. 

Utomhusjacuzzi

Testa en av de stora jacuzzibadtunnorna på däck 7 och slappna av i det varma havsvattnet medan du njuter av den vackra utsikten över Nordatlanten.

Slappna av i våra stora badtunnor på däck 7. Använd tiden ombord på att skämma bort dig själv med ett ångande varmt bad i en av våra 3 stora jacuzzitunnor. Det varma havsvattnet och den friska luften kommer utan tvekan få vardagens stress och spänningar att försvinna samtidigt som du njuter av utsikten över horisonten.


Fakta & priser

Vi har 3 stora jacuzzitunnor, och det är plats till 6 personer i varje badtunna.

Sky Bar kan låna ut handdukar och slippers mot en deposition på 100 DKK som återbetalas när handduken och tofflorna lämnas i retur.

1 jacuzzi (upp till 6 personer):  DKK 199 (1 timme)            


Beställning och betalning

Beställning kan göras i Sky Bar på däck 8.
Utomhusbaden kan inte förbeställas innan resan.

Biografen

Kom in och se en bra film. På däck 5 ombord på Norröna finns en biograf med plats till 23 personer. Biljetterna kan köpas i receptionen ombord. 
 
Pris per vuxen (16+): DKK 65
Pris per barn: DKK 50

Biografen visar aktuella filmer som visas på biograferna i land. Vi tycker att en bra film och lite söta godsaker är ett bra sätt att mysa ombord. 

Undirhúsið

Njut av en god kopp kaffe, ett glas vin eller en drink i Undirhúsið på däck 5. Här kan du under dagen njuta av utsikten över magnifika Nordatlanten, läsa en bok, kanske spela bingo och ibland till och med lyssna till några av Färöarnas bästa musiker när de spelar live. Undirhúsið rymmer upp till 225 besökare och kan också användas som konferenslokal för event och möten. 

Laterna Magica

Laterna Magica är ny och ligger på däck 10, trettio meter över havet. Härifrån kan du njuta av den exceptionella havsutsikten medan vi korsar Atlanten.

På Laterna Magica erbjuder vi en mängd olika rätter och ett brett utbud av drycker. Vi erbjuder bland annat hemlagade paninis, nordic rolls och charkuterier som passar perfekt till ett glas vin eller en öl. Varje morgon erbjuder Laterna Magica varma croissanter och flera sorters nybryggt kaffe.

Pool

Skäm bort kropp och själ.
På däck 2 hittar bastu, pool och gym.

Receptionen

Välkommen till receptionen på däck 5. Personalen hjälper dig gärna med det du behöver.

Under sommaren är receptionen öppen 24 timmar om dygnet.

Under vintersäsongen är receptionen öppen från kl. 08.00 till 22.00 varje dag, men om du behöver assistans utanför dessa öppetider är du välkommen att ringa.

 

Här är några av de saker som receptionen kan hjälpa dig med

Uppdatering av hytt

Information om din reservation, t.ex. vilka måltider du har förbeställt

Information och köp av de bussutflykter vi säljer på Färöarna och Island

Väderuppdateringar

Taxfree-återbetalningar (taxfree-sedlar från Island kan inte hanteras ombord, men skal lämnas in hos tullpersonalen vid terminalen i Seyðisfjörður)

Bagagebox

Kylskåp till förvaring av din medicin

Växling av valuta och kontantuttag 

 

 

Här är några av de saker som kan köpas i receptionen

Tillgång till internet

Snacks

Tidningar

Biobiljetter

Vägkarta

Frimärken

Minibar till hytten 

Handduktar/kuddar/sängkläder

Receptfria läkemedel

Trådlöst Internet

Vill du gärna kunna följa med i omvärlden på din dator kan du hyra trådlöst internet ombord. Då MS Norröna befinner sig på öppet hav bör du förvänta dig att uppleva en långsammare anslutning än vad du är van vid på land. 

Det är inte möjligt att strömma eksempel Netflix och andra eller Youtube, men det fungerar att läsa text och visa bilder.

Det finns tillgång till internet på alla gemensamma platser ombord och i hytterna. Tillgång till internet kan köpas online ombord och endast med kreditkort. Det är också möjligt att köpa voucher-koder för användning av internet i receptionen ombord, där är det möjligt att betala kontant eller med kreditkort. 

Betalningen är för den period du köper och gäller från den tidpunkt som du börjar påbörjar användningen (och inte per timme du är online). 

Priserna för att köpa Intenet är:  

1 timme: EUR 7 / DKK 51,80
4 timmar: EUR 9 / DKK 66,60
30 timmar: EUR 16 / DKK 118,40
48 timmar: EUR 21 / DKK 155,40

Fotbollsplan

Fotbollsplanen ligger på däck 8, på babord sida, ute på öppet däck med ett staket runt om.

Ungdomsrum

I vårt ungdomsrom på däck 6 möts barn och unga och roar sig med att spela Playstation-spel.

Lekplats

Lekplatsen ombord är stor och där är det trevligt för barnen att vara. Det är en klätterborg, rutschkana och boxbollar.

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog