Färja till Island och/eller Färöarna

MS Norröna avgår från Hirtshals varje vecka
 
Smyril Lines färja MS Norröna kör över Nordatlanten från Danmark till Färöarna och Island året runt. Under högsäsong avgår MS Norröna från Danmark till Färöarna och Island på tisdagar. Dessutom har vi en extra avgång till Färöarna på lördagar. Detta ger dig möjlighet att utforska två storslagna resmål på en och samma resa. Under resten av året avgår färjan 1 gång/vecka mot Island. Norröna lägger till i Tórshavn på Färöarna på både ut- och hemresan. 
 

Res med egen bil, husbil eller motorcykel​

Reser du med Norröna är det möjligt att ta med egen bil, motorcykel, husvagn eller husbil.  Kryssningen bjuder också på fina möjligheter att slappna av och njuta av livet ombord medan du beundrar utsikten över Nordatlanten
 

North Atlantic Cruise

Förutom själva färjetransporten erbjuder vi paketresor till Färöarna och Island, samt vår populära North Atlantic Cruise. North Atlantic Cruise erbjuder vi från slutet av mars till början av juni samt från slutet av augusti till slutet av oktober. Kryssningen tar en vecka med avresa på lördagar från Hirtshals.

Utforska vår hemsida och hitta inspiration till din drömresa över Nordatlanten. 

Bli inspirerad

Vill du få information om bra erbjudanden? Detta är lätt att fixa, du anmäler dig bara till vårt nyhetsbrev så får du ett mail när vi har speciella erbjudanden och nyheter.

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog