Nordic-lyxhytt

Vi har 34 Nordic Deluxe-hyttar, som är placerade på däck 8. De har alla en fantastisk utsikt. Alla hyttar har en stor dubbelsäng (180x200 cm) och en utdragbar säng. I hytten finns också en fönsternisch som man kan sitta i samt ett bord och två stolar. Kan bokas för 2-3 personer.

Minibaren i lyxhytterna är inkluderat i priset och innehåller 2 Aqua D’or, 2 burköl, 2 läsk, 1 Mars/Snickers/Twix och 1 Kims Chips. Varorna kan variera.


Nordic-lyxhytt.

Lyxhytt

Hytten är inredd med en stor dubbelsäng (160x200 cm) och en soffa, samt flera detaljer och lite högre kvalitet än de andra hytter. Soffan är en bäddsoffa (130x210 cm) och är ämnad för barn. Hytten är utrustad med en minibar, tv, garderob samt egen toalett/badrum. Kan bokas för 2-4 personer.

Minibaren är inkluderat i priset och innehåller följande: 2 Aqua D’or, 2 burköl, 2 läsk, 1 Mars/Snickers/Twix och 1 Kims Chips (minipåse). Varorna kan variera.


Lyxhytt.

Hytt med dubbelsäng och fönster

Hytterna har dubbelsäng (140x200 cm), fönster, platt-TV, hårtork, 240 volts eluttag till rakapparaten, sängkläder och handdukar samt har egen toalett/badrum. 

Kan bokas för 1-2 personer.


Hytt med dubbelsäng och fönster.

Nordic Svit

De två nya Nordic-sviterna ligger på däck 8 och bjuder på utrymme, komfort och en fantastisk utsikt. Det har satsat mycket på inredningen i dessa nya och eleganta sviter. Sviten har et sovrum med en stor dubbelsäng (180x200 cm), badrum med dusch och badkar samt vardagsrum, som består av ett utrymme med hörnsoffa, stol och soffbord, plattskärms-tv samt matbord och skrivbord. Kan bokas för 2 personer.

Om du bokar en Nordic-svit får du även en minibar med 2 Aqua D'or, 2 öl, 2 läsk, 1 chokladbit och 1 minipåse Kims chips (innehållet kan variera).


Nordic Svit.

Norröna Sviten

När ni övernattar i Norröna Sviten finns både plats och komfort. Sviten är utrustad med ett sovrum med stor dubbelsäng och platt-TV, samt ett stort badrum med jacuzzi. Vardagsrummet har en stor soffa och två fåtöljer, bord, telefon och platt-TV. Vi byter handdukar och sängkläder som det passar er. Kan bokas för 2 personer.

Du får också en minibar som innehåller följande: 2 Aqua D’or, 2 burköl, 2 läsk, 1 Mars/Snickers/Twix och 1 Kims Chips minipåse (varorna kan variera).

 


Norröna Sviten.

Lägg till lite extra till din resa

Förboka frukt & vin i hytten.

Priser 2022
Fruktkorg: DKK 80
Fruktkorg & rödvin 75 cl.: DKK 314
Fruktkorg & vitvin 75 cl.: DKK 314

Priser 2023
Fruktkorg & rödvin 75 cl.: DKK 339
Fruktkorg & vitvin 75 cl.: DKK 339
Fruktkorg, choklad och mousserande vin 75 cl: DKK 650

Lägg till lite extra till din resa.

Vinn ett presentkort

Vinn ett presentkort värde 1000 DKK till din nästa resa med Norröna.
Varje månad drar vi en vinnare bland er som prenumererar på vårt nyhetsbrev. 

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog

Ja, jag vill få vanliga nyheter och specialerbjudanden från Smyril Line direkt i min inkorg.