Kojhytt

Kojhytterna, som är delade hytter, är ett alternativ till större familjer, mindre grupper, kanske till flera par som reser tillsammans, eller till den som reser ensam på en mindre budget. Det finns tillgång till delad toalett (könsuppdelade) och dusch i korridoren. Kojhytterna ligger på däk 2 och är utrustade med 6 bäddar. Sängstorlekar: (L) 198 cm och (B) 76 cm. 

För er som reser 2-6 personer kan ni välja att boka en egen kojhytt.
Detta är möjligt när ni reser minst två, och max sex personer tillsammans. Om ni väljer det här alternativet betalar ni för sex stycken liggplatser oavsett hur många som reser tillsammans.

Sängkläder är inte inkluderat i sovsalspriset, men kan beställas i samband med resan för 70 DKK per person. Sängklädespaketet innehåller lån av täcke, kudde (med sängkläder), lakan och handduk. Du bäddar själv din säng under resan. Om du önskar att hyra sängkläder är du är ombord kan detta göras på däck 5 för 150 DKK. Bagagebox kan enbart beställas ombord och finns att hyra i 2 storlekar.  

Bagageboks kan kun bestilles ombord og udlejes i 2 størrelse. Den större boxen är 88 cm (D), 60 cm (H) och 40 cm (B) och den mindre är 78 cm (D), 40 cm (H) och 30 cm (B). Bagageboxarna är placerade på däck 2 och däck 7. Att hyra den minsta bagageboxen kostar 10 DKK och den stora 20 DKK. Priset betalas varje gång boxen öppnas. 

Kojhytt

Bli inspirerad

Vill du få information om bra erbjudanden? Detta är lätt att fixa, du anmäler dig bara till vårt nyhetsbrev så får du ett mail när vi har speciella erbjudanden och nyheter.

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog