Nordic Svit

De två nya Nordic-sviterna ligger på däck 8 och bjuder på utrymme, komfort och en fantastisk utsikt. Det har satsat mycket på inredningen i dessa nya och eleganta sviter. Sviten har 3 rum: Sovrum med en stor dubbelsäng (180x200 cm), badrum med dusch och badkar samt vardagsrum. Vardagsrummet består av ett utrymme med hörnsoffa, stol och soffbord, plattskärms-tv samt matbord och skrivbord.

Om du bokar en Nordic-svit får du även en fruktkorg, gratis internet och en minibar med 2 Aqua D'or, 2 öl, 2 läsk, 1 chokladbit och 1 minipåse Kims chips (innehållet kan variera)

De nya Nordic-sviterna kommer att vara färdiga för användning från den 6 mars 2021.


Nordic Svit

Norröna Sviten

När ni övernattar i Norröna Sviten finns både plats och komfort. Sviten är utrustad med ett sovrum med stor dubbelsäng och platt-TV, samt ett stort badrum med jacuzzi. Vardagsrummet har en stor soffa och två fåtöljer, bord, telefon och platt-TV. Vi byter handdukar och sängkläder som det passar er. 

Du får också en fruktkorg i hytten, gratis internet samt minibaren som innehåller följande: 2 Aqua D’or, 2 burköl, 2 läsk, 1 Mars/Snickers/Twix och 1 Kims Chips minipåse (varorna kan variera).

 


Bli inspirerad

Vill du få information om bra erbjudanden? Detta är lätt att fixa, du anmäler dig bara till vårt nyhetsbrev så får du ett mail när vi har speciella erbjudanden och nyheter.

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog