Fartyget uppfyller de högsta säkerhetskraven

Vi vill välkomna dig ombord på Norröna på väg mot Island, Färöarna och på vår North Atlantic Cruise

Detta stolta fartyg är det enda passagerarfartyget som är dedikerat till att operera i det norra Atlanthavet hela året runt. Under de 39 år som Smyril Line har seglat mellan det kontinentala Europa och öarna i Nordatlanten, har vi också blivit en naturlig del som en förgängelse av det inter-europeiska vägnätet.

Medans du bärs över havet vill vår personal se till att din vistelse på Norröna blir en oförglömlig upplevelse. Det finns ingen anledning för en tråkig stund ombord på Norröna - upplev våra restauranger, som ger dig en möjlighet att prova på kulinariska traditioner, med rotfästet direkt i vikingatiden. Du åker trots allt i deras gamla farled.

Vid det förra milleniumskiftet satte skandinaver - vikingar - segel mot havet i väst. De reste till England, de norra skotska öarna, upptäckte nya länder i Nordatlanten, nämligen Färöarna, Island och Grönland. Vikingarna nådde ända till Nordamerika som de kallade Vinland, hundratals år innan  drottningen av Spanien skickade ut Columbus mot väst för att hitta Indien, och istället råkade komma till Amerika.

För många av våra resenärer ombord på Norröna är resan över Nordatlanten också en chans att utforska det stora spännande okända. Jag hoppas att din resa visar sig vara precis så upplevelserik och lärorik som du hade förväntat. Vi vill göra allt vi kan för att den del av resan som du spenderar ombord på Norröna blir ett varaktigt minne som du skulle rekommendera till dina vänner och bekanta därhemma.

På Norröna understryker vi våra rötter och är därför stolta över det de Nordatlantiska länderna har att erbjuda. Detta ser du också i vår Tax Free butik där vi har gjort allt för att få de bästa varorna från Färöarna, Island och Danmark som ger ett eko från vårt vikingaarv. Fånga ögonblicket. Utforska vårt skepp. Besök soldäcket och njut av utsikten över horisonten - kanske får du se en val. En resa i Nordatlanten är alltid en speciell upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig ombord på Norröna och önskar dig en behaglig resa.

Med vänliga hälsningar

Kaptenerna ombord på MS Norröna

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog

Ja, jag vill få vanliga nyheter och specialerbjudanden från Smyril Line direkt i min inkorg.