Storslagen natur och kultur för alla

Oavsett om man gillar kultur eller natur bjuder Island och Färöarna på massor av möjligheter. Glöm allt om att tillbringa timmar på långa tråkiga motorvägar och spilla tid bakom ratten på tur fram och tillbaka. För här börjar semestern så snart du parkerat ombord på M/S Norröna.

Både på Island och på Färöarna erbjuder vi olika paketresor med övernattning på hotell och i semesterhus och också möjligheten att själv bestämma boende och endast väljer att boka kryssningen med M/S Norröna.

Smyril Line är det enda färjerederiet som seglar direkt till Island och Färöarna. Vi har vår egen färja, Norröna, som avgår från Danmark till Island och Färöarna varje lördag året runt, och under högsäsongen har vi två avgångar i veckan, tisdag och lördag.

Våra resmål

Både på Island och Färöarna erbjuder vi olika paketresor med övernattning på hotell och i semesterhus, men möjligheten finns även att du själv ordnar övernattning och enbart bokar färja med MS Norröna.

Katalog 2022

Se vårt urval av resor och bli inspirerad till din nästa resa till Island och Färöarna.

Läs online Katalog 2022
Kontakta oss

Kontakta oss

Ring till oss eller skriv till booking@smyrilline.dk för information och beställning.

+45 9655 8500 Beställ katalog

Bli inspirerad

Vill du få information om bra erbjudanden? Detta är lätt att fixa, du anmäler dig bara till vårt nyhetsbrev så får du ett mail när vi har speciella erbjudanden och nyheter.

Få en kopia skickas gratis

Fyll vänligen i fälten för att ta emot en gratis katalog